Gündem

Ford’a Giden Herkes Araç Sahibi Oluyor; Bu Listedeki Araçlar İçin Yüzde Sıfır Faiz İle Araba Kredisi Veriliyor! Son Başvuru Tarihi…

Yeni araç alacak olan herkes için eşsiz bir kampanya düzenlemiş olan Ford, kendi bünyesinde kurduğu FordFinans üzerinden kredi desteği sağlamak için düğmeye basıyor. Uygun faizli ve faizsiz kredi seçenekleri sunan Ford, kampanyasının son başvuru tarihini de duyurmuş biliniyor.

Dünyanın en büyük otomobil markalarında biri olan Ford, yeni araç alacak olan vatandaşlara yönelik bazı araçlarında sıfır faizli kredi sağlıyor. Bunun yanı sıra binek araçlarında da kredi seçeneği sunan Ford, bu kredisinin faiz oranını ise yüze 99 olarak belirlemiş bulunuyor.

Ford’dan yüzde 0,99 Oranıyla Binek Araç Kredisi

Yeni araç olacak olan herkese müjdeli bir haber vermiş olan Ford, kampanya kapsamına dahil ettiği araçları için kendi bünyesinde yer alan FordFinans üzerinden kredi sağlıyor. 31 Mart 2022 tarihine kadar Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Kuga model otomobil alan her müşterisine kredi desteği sağlayan Ford, kredinin üst limitini 100 bin TL olarak açıklamış bulunuyor. Yüzde 0,99 oranından kredi desteği sunan Ford, kredilerin geri ödemesi olarak ise 12 aylık bir vade seçeneği sağlıyor. 100 bin TL’lik bir kredi için ayda 8.990,76 TL taksit ile kredi sağlayan Ford, kredinin dosya masrafı olarak ise 549,82 TL talep ediyor. Öte yandan Ford’un sıfır faizli taşıt kredisi seçenekleri de bulunuyor.

Ticari Araç Kampanyaları Devam Ediyor

Avantajlı araç kredi kampanyası kapsamına ticari araçları da dahil etmiş olan Ford; Tourneo Courier, Transit Courier, Tourneo Connect, Transit Connect ticari araç modellerinde eşsiz bir kredi desteği sunuyor. 100 bin TL’ye kadar ticari araç kredisi desteği sunan Ford, bu krediyi yüzde 0,99 oranında faiz ile veriyor. 12 ay vade seçeneği de sunan Ford, esnek geri ödeme planlarıyla da ticari araç alacak olan müşterilerinin yanında oluyor. Bunun yanı sıra Tourneo Custom, Transit Custom, Transit Van, Transit Minibüs, Transit Kamyonet ticari araç modelleri için özel bir kredi sağlayan Ford, bu kredilerde yüzde 0 faiz oranı sunuyor. Üst limiti 100 bin TL olarak belirlemiş olan Ford, 12 ay vade seçeneğiyle ticari araç sahibi olmak isteyen kişilere eşsiz bir fırsat sunuyor. Öte yandan Ford, aynı zamanda yeni ticari araç alacak olan müşterilerini 3 yıl sınırsız garanti güvencesiyle de destekliyor. Ford’un avantajlı kredilerinden yararlanmak için is, son tarih 31 Mart 2022 olarak açıklanmış bulunuyor.

İlgili Makaleler