Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Af Yasasına Dair Açıklamalarda Bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı bir takım etkinlikler kapsamında kendisine sorulan sorulara yanıt verdi. Bu çerçevede 23 Haziran İstanbul seçimlerine konusuna değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan af yasası hakkında son bilgileri paylaştı. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN AF YASASI AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan genel af yasası konusunda kendisine sorulan son durum sorusuna şu şekilde yanıt verdi. “Adalet Bakanlığımız bu çalışmaları yürütüyor, netleştiği zaman kamuoyuyla paylaşacağız”

İstanbul Seçimleri

Konuşmasında 23 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler hakkında da değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlara uyarılarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçime yönelik açıklamasında tatile giden vatandaşlara uyarılarda bulunarak oy kullanmanın çok önemli olduğunu söyledi. İstanbul seçimlerinde oy kullanmanın çok ama çok önemli olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan zira bu demokratik görevlerini tüm İstanbullu hemşehrilerimizin hakkıyla yerine getirmeleri büyük önem arz ediyor, dedi.

”Milletvekilleri arkadaşlarımız İstanbul dışında yoğun bir şekilde çalışıyor. İllerden vatandaşlarımızı İstanbul’a döndürme konusunda çalışıyorlar. İstanbul’da sandıklarda seçmenimiz görevini yerine getirecektir. Sandığa gitmeyen seçmeni sıfıra yakın konuma getirmek çok önemli.”

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir