Gündem

İslam Memiş Konuştu, Altına Yatırım Yapanlar Pür Dikkat Dinledi! O Tarihe Kadar Bekleyenler Gram Altın Başına Tam 64 TL Kazanacak!

Türkiye’de yaşayan vatandaşların her dönem yatırım yapmayı tercih ettiği araçlardan biri olan altın, şimdilerde dur durak demeden yükselmeye başladı. Verdiği tüyolar ile yatırımcıların alım ve satım faaliyetlerine her zaman yön veren Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş ise, altının önümüzdeki günlerdeki akıbetine dair tahminlerde bulundu.

Özellikle altın bazında borç olan vatandaşlara seslenen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların yüzünü güldürecek döneme işaret etti. Altın alımı için doğru tarihi veren İslam Memiş, FED kararı ve Merkez Bankası’nın kararını da değerlendirdi. Emtia piyasalarına dair önemli açıklamalarda bulunan İslam Memiş, altının gram bazında düşeceği fiyatı da açıkladı.

İslam Memiş, Altın Alacakları Uyardı

Yaptığı tahminler ile şimdiye dek pek çok yatırımcının yüzünü güldüren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, tahminlerine ve yatırımcılara verdiği tüyolara yeni haftada da devam etti. FED faiz kararının ardından faiz politikasını belirleyen Merkez Bankası’nın piyasalara olan etkisini değerlendiren İslam Memiş; “FED faiz artırımı beklenti doğrultusunda oldu. Piyasalara rakamsal anlamda fazla yansıma olmadı çünkü beklenti gerçekleşti” dedi. Arından emtia piyasalarının önümüzdeki günlerdeki trendlerine dair analizlerde bulunan İslam Memiş, açıklamalarında; “Emtia (altın ve gümüş) fiyatlarının son 3 haftadır yatırımcı için yüksek seviyede olduğunu ifade etmiştim. Düşüş trendi bu hafta başladı. Altın ve gümüşteki bu geri çekilmenin ben 1-2 hafta daha süreceğini tahmin ediyorum” ifadelerine yer verdi.

İslam Memiş, Altın Alımı İçin Tarih Verdi

Altın alım satımı yapan yatırımcılara inanılmaz tüyolar veren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalarda alım fırsatların her zaman doğacağına dikkat çekti. Yakın zamanda altın borcu olan vatandaşların oldukça düşük bir meblağdan alım yapabileceğini tahmin eden İslam Memiş; “Piyasalarda fırsatlar hiçbir zaman bitmeyecektir. Ben bu yıl gram altında 1450 lira seviyesini bekliyorum. Bugün için 900 lira seviyesi. Kısa vadede düşüşlerin devam edeceğini tahmin ediyorum. 880-870 lira belki 850 lira seviyesine kadar gerileyebilir. İşte buralarda TL’de kalmış olanlara, düğün yapacaklara, altın borcu olanlara alım fırsatı verecek. Kalıcı mı peki değil” diyerek, altın piyasalarına dair tahminlerini açıkladı.

 

İlgili Makaleler