Gündem

Borcu Olan Vatandaşları Yakından İlgilendiriyor! Bu Bankalar, Borcu Olan Herkese Hemen Nakit Desteği Sağlıyor! Başvuru İçin Tek Şart…

Faturalardan kira artışına pek çok zamdan etkilenmeye devam eden vatandaşlar, artan borçlarına karşılık çözümü banka kredilerinde buluyor. Özellikle sadece borçlu olan vatandaşlara yönelik oluşturulmuş olan borç transfer kredi paketleriyse vatandaşların bu dönemde en çok kullanmayı tercih ettiği krediler arasında yer alıyor.

Müşterilerine rahat bir nefes aldırmak ve müşterilerinin tüm borçlarını tek bir kalemde toplamak için harekete geçmiş olan QNB Finansbank ve ING Bank, borç transfer kredi paketleriyle borçlu olan vatandaşlara sesleniyor. Uygun faiz ve uzun vade seçenekleriyle borçlu olan vatandaşlara avantajlı krediler sunan QNB Finansbank ve ING Bank, konuyla ilgili detayları da açıklamış bulunuyor.

QNB Finansbank Borç Transfer Kredisi Detaylarını Açıkladı

Bankalardan kullanılan kredilerin ya da diğer borçların geri ödemesinde zorlanan vatandaşlara yönelik yeni bir kredi paketi hazırlamış olan QNB Finansbank, borç transfer kredisiyle müşterilerini buluşturmaya hazırlanıyor. Borç transfer kredisi aracılığıyla müşterisinin borcunu üstlenen ve yeniden yapılandıran QNB Finansbank, esnek geri ödeme planları ve ertelemeli taksit seçenekleriyle de müşterilerine rahat bir nefes aldırmayı amaçlıyor. Borç transfer kredisini ihtiyaç kredileri kapsamında sağlayan QNB Finansbank, bu kredinin faiz oranını ortalama yüzde 2,20 olarak belirlemiş bulunuyor. 36 aya kadar vade seçeneği de sunan QNB Finansbank, banka şubelerine gitmeye gerek kalmaksızın internet bankacılığı ve mobil bankacılık üzerinden kredi başvuruları da alıyor.

ING Bank Da Borç Transfer Kredisi Vereceğini Duyurdu

Bank Teller Counting Money for Customer — Image by © Duncan Smith/Corbis

Borç transfer kredilerinde amaç bankaların başvuru yapan kişinin borcunu ödeyecek miktardaki parayı tahsis etmesi ve borcunu tek bir kaleme indirerek, yeniden yapılandırması oluyor. Bu amaçla kredi sağlayan bankalardan biri de ING Bank olarak biliniyor. Müşterilerine özel olarak yüzde 1,74 oranında başlayan borç transfer kredileri sağlayan ING Bank, faiz oranlarını kişiye özel olarak belirleyebiliyor. Özellikle kredi notuna paralel olarak bir faiz oranı belirleyen ING Bank, toplumun her kesimine kredi sağlamasıyla da öne çıkıyor. Bazı kredi paketlerinde ertelemeli ödeme planları da sağlayan ING Bank, borç transferi kredi paketlerinde ise 3 aydan 36 aya kadar değişen vade seçenekleriyle müşterilerinin karşısına çıkıyor. ING Bank’ın avantajlı kredi paketlerine başvuru yapmak için; mobil bankacılık, internet bankacılığı ya da şubelerden destek alınabiliyor.

İlgili Makaleler