Gündem

Günde Sadece 20 TL’ye İle Tüm Borçlardan Kurtulmak Mümkün! QNB Finansbank Az Önce Duyurdu: Sadece Başvuru Yetiyor!

Vatandaşın zamlar karşısında artan nakit ihtiyacına karşın harekete geçmiş olan QNB Finansbank, uygun faiz oranı ve düşük aylık ödemeler ile ihtiyaç kredisi sağlayacağını açıklamış bulunuyor. Bu kapsamda yeni bir ihtiyaç kredisi paketi geliştirmiş olan QNB Finansbank, günde sadece 20 TL’lik ödemeler ile krediler sağlıyor.

Bankacılık sektörünün öncü isimlerinden biri olan QNB Finansbank, son ihtiyaç kredisi paketiyle çok ses getirmeye devam ediyor. Günlük ödemelerde oldukça cüzi miktarlar sağlayan QNB Finansbank, 15 bin TL’ye kadar olan tüm ihtiyaçlar için anında şubeye gitmeden nakit desteği sağlıyor.

QNB Finansbank’ın Yeni Kredisi 90 Gün Geri Ödemesiz

Yeni nesil bankacılık hizmetleri ile öne çıkan bankalardan biri olan QNB Finansbank, avantajlı kredi paketleri ve oldukça yoğun kampanyaları olan kredi kartlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Şimdilerde özellikle borçlu olan müşterilerine yönelik geliştirdiği bir ihtiyaç kredisi paketini açıklamış olan QNB Finansbank, yüzde 1,89 faiz oranıyla ihtiyaç kredi sağlayacağını açıklamış bulunuyor. Uygun faizin yanı sıra esnek bir geri ödeme planı da sunan QNB Finansbank, bu ihtiyaç kredisi paketinde tam üç ay boyunca herhangi bir geri ödeme talep etmiyor.

QNB Finansbank’ın Yeni Kredisi Uzun Vade, Düşük Aylık Ödemelerle

qnb finanbanj

Yeni kredisi ile özellikle borçları artan vatandaşların imdadına yetişmiş olan QNB Finansbank, kredi paketinin detaylarını da resmi web sitesi aracılığıyla kamuoyunun karşısına çıkarmış bulunuyor. Özellikle üç ay erteleme ve 90 gün geri ödemesiz sağladığı ihtiyaç krediyse dikkatleri üzerine çeken QNB Finansbank, aynı paket içerisinde 36 aya varan vade seçenekleriyle de müşterilerini rahatlatmayı amaçlıyor. Yapılan üç aylık ertelemeyi toplam vade üzerinden düşen QNB Finansbank, sağladığı ihtiyaç kredisiyle müşterilerine 90 gün boyunca rahat bir nefes aldırmayı amaçlıyor. Bunun yanı sıra QNB Finansbank’tan yüzde 1,89 faiz oranı ile çekilecek olan 15 bin TL’lik bir kredinin aylık ödemesi 614 TL’ye denk gelirken; günlük ödemesi sadece 20 TL’ye denk geliyor. Öte yandan QNB Finansbank’ın avantajlı kredi paketine başvuru yapmak isteyen vatandaşların; ATM’lerden, banka şubelerinden, bankanın mobil uygulaması üzerinden veya internet bankacılığı üzerinden başvurularını gerçekleştireceği öğrenilmiş bulunuyor. QNB Finansbank, aynı zamanda SMS ve telefon bankacılığı üzerinden de kredi başvurularını kabul ediyor.

İlgili Makaleler