Ekonomi

Türk Telekom hediye dağıtmaya devam ediyor! Türk Telekom’dan 10 GB ücretsiz internet hediye

Türk Telekom’da kazandıran fırsatlar başladı. Şimdi hemen Türk Telekom’dan en az 10 GB kazanma fırsatını kaçırma.  Türkiye’nin ilk telekomünikasyon operatörü olan Türk Telekom 81 ilde 34.863 çalışanıyla müşterilerine ve müşterisi olmak isteyen kullanıcılarına hizmet veremeye devam etmektedir.

Sürekli büyüyen ve Türkiye’nin en çok tercih edilen operatörleri arasında olan Türk Telekom yaptığı bedava kampanyalarla adından sıkça söz ettiriyor. Her şeyimizi internet üzerinden yapmaya başladığımız bu dönemlerde internet yetmeme problemi ortaya çıkmaya başlamıştır. İşte tamda bu zamanlar birçok operatör kendi içlerinde hediye dağıtma yarışın girdiler. Milyonlarca kullanıcı fırsatları yakından takip etmeye başladı.

Kendi aralarında kullanıcılarının istek ve taleplerine cevap vermek adına operatörlerin hediye yarışı başladı. Her hafta her ay ve her özel zamanlarda verilen hediyelerin yanında her yaptığınız işlemde de hediye GB kazanma fırsatı yakalayın. Hediye GB kazanmak için yapmanız gerekenler nedir sorunun cevapları ve daha merak ettiğiniz tüm sorular işte haberin detaylarında.

Türk Telekom bedava 10 GB internet nasıl kazanırım?

Türk Telekom’dan 10 GB hediye kazanmak kullanıcılar için kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor. Türk Telekom kendi müşterilerine özel televizyon reklamı kampanyası 10 GB internet kazandırmaya devam ediyor.

Kampanyaya katılmak için yapmanız gereken GIGA yazıp 555 e gönderin kampanyaya katılmak için attığınız SMS ten sonra size bir onay kodu gelecektir. Gelen onay kodundan sonra kampanya hattınıza tanımlanacaktır. Kampanya sadece 1 kullanım için geçerlidir.

Kampanya kapsamında kazanılan hediyeyi 7 gün içerisinde yalnızca 2 gün kullanabilirsiniz. Bu kampanyaların yanında ekstra internet kazanmak isteyenler için ise 2. Ve herkes için geçerli bir kampanya.

Daha fazla internet kazanmak için ne yapmalısınız?

Türk Telekom’un durmadan kazandıran kampanyaları için kazanmak isteyen kullanıcılar ücretsiz internet kampanyalarını yakından takip etmeye devam ediyor. 10 GB internete ek daha fazla internet kazanmak isteyen kullanıcılar için bir kampanya daha sunan Türk Telekom bu kez faturalı ve faturasız hat fark etmeksizin bir kampanya fırsatı sunuyor.

Türk Telekom 4.5G internete geçmeyen faturalı ve faturasız hatlar için hattınızı 4.5 G internete geçirin ve geçtiğiniz gibi 1 GB internet kazanın. 1 GB internet kazanmak için hemen yapmanız gerekenler hattınızı 4.5 G ye geçirmek

Hattınızı 4.5 G ye geçirdikten sonra cep telefonunuzun mesaj kısmına 4.5 G SIM  yazarak 5555 e gönderin. Gönderdiğiniz mesaj onaylandıktan sonra hattınıza 1 GB internet tanımlanır. Bu kampanya yalnızca tek seferliktir. Faturalı veya faturasız hat fark etmeksizin bu kampanyadan 10 GB ek olarak faydalanabilirsiniz.

İlgili Makaleler