Gündem

Emeklilerin Dertlerine Aranan Çare Bulundu! O Banka Duyurdu; Herkese Anında 5.000 TL Nakit Ödeme Verilecek! Başvuru İçin…

Son yıllarda oldukça popüler hale gelmiş olan emeklilere yapılan promosyonlar ödemesi, emeklilerin rahat bir nefes almasını sağlarken; bankaların da kendi arasında bir rekabet içerisine girmesine neden oluyor. En avantajlı hizmetleri vermek için birbiri ile yarışan bankalar arasından 2022 yılı için de emeklilere verdiği destek ile öne çıkansa Yapı Kredi Bankası oluyor.

Promosyon tutarlarının üst limitlerini oldukça yüksek tutan Yapı Kredi Bankası, 2022 yılında da emeklilerin yanında olmaya devam ediyor. Nakit promosyonların yanı sıra ek promosyonlar da vaat eden Yapı Kredi Bankası, emeklilerin nakit ihtiyaçlarına anında yanıt verebilmek için tek tıkla başvurulan 5 bin TL’lik ihtiyaç kredisini hazırlamış bulunuyor.

Yapı Kredi’den Emeklilere Görülmemiş Destek

Emekli müşterilerini artırmaya yönelik harekete geçmiş olan bankalar, arka arkaya avantajlı hizmetler sunacağını taahhüt etmeye başlamış bulunuyor. O bankalardan biri olan Yapı Kredi Bankası ise, 2022 yılında emekli maaşını kendi çatısı altına taşıyan emeklilere şimdiye dek görülmemiş destekler sağlıyor. Emekli maaşını ilk kez kendi çatısı altına taşıyacak olan emeklilere 2.500 TL’ye varan nakit promosyonlar hediye eden Yapı Kredi Bankası, emekli müşterilerinden sadece 3 yıl boyunca maaşını Yapı Kredi Bankası’ndan alacağını taahhüt etmesini istiyor. Bunun yanı sıra emeklilerinin nakit ihtiyaçlarına anında yanıt verebilmek için çeşitli ihtiyaç kredileri hazırlamış olan Yapı Kredi Bankası, son alarak kolay başvuru seçeneğiyle hemen alınabilen 5 bin TL’lik kreşini açıklamış bulunuyor.

Emeklilere Özel 36 Ay Vade Seçeneği

Emekli müşterilerine yönelik gerçekleştirdiği promosyon ödemelerinin yanı sıra sağladığı avantajlı ek hizmetlerle de öne çıkan Yapı Kredi Bankası, emekli müşterilerine yönelik anında kullanılabilecek olan esnek limit hesabı sunuyor. Esnek limit hesabı kapsamında 2 bin TL’ye kadar sıfır faizli nakit kullanabilen emekliler, maaşlarını taşıdıktan sonraki üç ay boyunca bu hesap özelliğinden yararlanabiliyor. Bunun yanı sıra emekli müşterilerine yönelik her daim en avantajlı kredi paketlerini hazırlayan Yapı Kredi Bankası, 2022 yılı için de emeklilerin acil nakit ihtiyaçları için düğmeye basmış bulunuyor. Hafta sonu da dahil olmak üzere emeklilerin 5 bin TL’ye kadar olan nakit para ihtiyaçlarına anında yanıt veren Yapı Kredi Bankası, bu kredisinin başvurularını mobil bankacılığı üzerinden alıyor ve emekli müşterilerine geri ödemeler konusunda 36 aya varan vade seçenekleri sunuyor.

İlgili Makaleler