İşkur İş İlanları

Silahlı/Silahsız Güvenlik Görevlisi Alımı İçin İŞKUR’da 557 İlan Yayımlandı

Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanan personel alım ilanları bayram sürecinin sona ermesiyle güncellenmeye başladılar. 

Çok sayıda özel sektör firması yayımladığı personel alım ilanında yapmış oldukları güncellemeler sonrası çok sayıda kadro için alım yapacaklarını duyurdular. 

Alım yapılacak kadrolar arasında en az lise mezunu adayların başvuruda bulunabilecekleri Güvenlik Görevlisi kadroları da yer aldı. Bu kadrolar, farklı alanlarda yayımlanmakta olup kadro kontenjan detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

İŞKUR aracılığıyla yayımladıkları ilanlar ile güvenlik görevlisi alımı yapacağını duyuran çok sayıda kurum ve firma bulunuyor. Bu firmalar Türkiye geneli çok sayıda şehirde yer almakta olup alımların firmaların ilgili birimlerinde olacağı bilgisi verildi.

İlanlarda ayrıca hem gece vardiyası hemde gündüz vardiyası için alımların olacağı belirtildi. Bu detayların ardından siz okuyucularımıza ilanlara dair kadro ve kontenjan detaylarını paylaşıyoruz. 

Kadro-Kontenjan Detayları

Güvenlik Görevlisi kadrosu için İŞKUR’da yayımlanan personel alımı ilan sayısı: 520

Güvenlik Görevlisi (Silahlı) kadrosu için İŞKUR’da yayımlanan personel alımı ilan sayısı: 21

Güvenlik Görevlisi (Silahsız) kadrosu için İŞKUR’da yayımlanan personel alımı ilan sayısı: 16

İLANLARA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Güvenlik Görevlisi (Genel), Güvenlik Görevlisi (Silahlı) ve Güvenlik Görevlisi (Silahsız) pozisyonları için yayımlanan personel alım ilanlarında toplam 557 personel alımı yapılacak. 

Peki bu ilanlara başvuruda bulunacak adaylardan hangi özelliklere sahip olmaları isteniyor?

Güvenlik Görevlisi kadrosu için adayların öncelikle öğrenim ve sertifika şartını sağlamaları isteniyor. Bu şartların dışında adaylardan talep edilen şartla şunlar;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Talep edilen güvenlik görevlisi sertifikasına sahip olmak, ilanlarda yer alan pozisyonlar için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim ve diğer sertifika, belge şartlarını sağlamak, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilmek, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, ilanı yayımlayan fimanın istediği yaş aralığında bulunmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak)

İLANLARA NASIL ULAŞACAKSINIZ?

Söz konusu alım ilanlarına dair tüm detaylara aşağıda yer alan bağlantılar üzerinden ulaşabilirsiniz. 

Güvenlik Görevlisi ilanları için TIKLAYINIZ

Güvenlik Görevlisi (Silahlı) ilanları için TIKLAYINIZ

Güvenlik Görevlisi (Silahsız) ilanları için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir