Ekonomi

Opet’te puan kazandıran kampanya! Opet World kartınız ile 25 TL kazanın

Türkiye’nin en çok tercih edilen akaryakıt istasyonlarından opet şimdi yeni bir kampanya başlattı. Opet World kart kartınız ile şimdi akaryakıt alımlarınızda puan kazanın ve toplamda 25 TL’lik puan kazanma fırsatı yakalayın.

Son dönemlerde benzine gelen zamlardan sonra vatandaşlar akaryakıt kampanyalarını yakından takip etmeye başladı. Petrol ofisleri ve bankalar beraberliğinde adeta kampanya yarışı başladı. Birbirinden farklı ve birbirinden avantajlı kampanya başlatan petrol ofisleri ve bankalar vatandaşların dikkatini çekmeyi başarıyor.

Sürekli yenir bir kampanya ile gündeme gelen Opet şimdide opet World beraberliğinde akaryakıt alımlarınızda indirim kazanıp indirimli akaryakıt ve otogaz alımları yapma fırsatı sunuyor. Eğer hala opet World kartınız yoksa şimdi başvurma zamanı.

Opet’te, Opet World kartınız ile kazanın!

Opet’in kazandıran yeni bir kampanya ile gündem de kalmaya devam ediyor. Her ay Opet istasyonlarından her ay tek seferde yapacağınız en az 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde her seferde 5 TL toplamda 25 TL’lik puan kazanma şansı yakalayın.

Kampanya kapsamında kazandığınız World puanlar anında kartınıza yüklenir. World kartın tüm özelliklerine sahip olan  Opet World kartınız ile alışverişlerinizde taksit ve puan fırsatlarından faydalanabilirsiniz. Kartınız ile yapacağınız her harcamanızda size özel kampanyalar ve fırsatlar kartınıza tanımlanır.

Ayrıca World kartınız ile Opet istasyonlarında World Pay kullanarak arabanızdan inmenize gerek kalmadan ödeme işleminizi yapabilir ve Opet’ten ek hediye puan kazanmaya devam edebilirsiniz.

Nakite ihtiyacınız olduğunda Opet World kartınız ile nakit işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Nakit avans kampanyasından faydalanabilirsiniz. Karta başvurmak için hemen hemen yapı kredi ve mobil veya World mobil uygulamanız ile başvurup anında kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kampanya detayları!

  • Yapı kredi kartınız veya Worl kartınız yok ise mobil üzerinden başvurabilirsiniz.
  • Başvuru sırasında dijital kartınızı asıl kartınıza bağlayabilirsiniz.
  • World uygulama üzerinden Opet World kartınıza hemen başvuru yapabilirsiniz.
  • Karta başvuru yaptıktan sonra kartınız kurye ile elinize gelir.
  • Kartınız elinize geldikten sonra şifre belirleyip kullanmaya başlayabilirsiniz.
  • Kampanyaya sms ile başvuru yapabilirsiniz.
  • Kampanyanın bitiş tarihi 31 Aralık 2022’dir
  • Kampanya müşteri bazlıdır.
  • Her müşteri için bu kampanyadan kazanılan maksimum puan 25 TL’dir.

İlgili Makaleler