Ekonomi

Bonus’tan kazandıran büyük fırsatlar! Şimdi Bonus’tan e-ticaret alışverişi yapın 120 TL bonus kazanın

Birbirinden farklı kampanyalar ile karşımıza çıkan garanti bankası bu kez de seyahat kampanyası ile karşımıza çıkıyor. Farklı markalar ve farklı sektörlerle bir araya gelen garanti bankası bu seferde e- ticaret alışverişlerinizde yanınızda.

Bonus müşterilerine özel ses getirecek bir kampanya başlattı. Bonus bu kampanyası ile müşterilerine ve müşteri olmak isteyenlere 120 TL’ye varan TL değerinde bonus kazandırıyor.

Kampanyaya katılmak için sizde hemen hepsiburada.com, gittigidiyor.com, n11.com, trendyol.com üzerinden veya mobil uygulamalarından harcama yapın hemen 120 TL değerinde bonus kazanın. Kampanyaya katılmak için ilk harcamanızdan hemen önce Bonusflaştan Hemen Katıla tıklayın yada SMS ile başvuru yapın.

120 TL değerinde bonus nasıl kazanırım?

Bonusun e-ticaret kampanyası ile 120 TL değerinde bonus kazanmak için hemen kampanyaya başvuru yapın. Kampanyaya başvuru yapmak için ilk harcamanızdan hemen önce Bonusflaş uygulaması üzerinden Hemen Katıl butonuna tıklayarak başvuru yapabilirsiniz.

Başvurunuzu uygulama üzerinden veya ONLİNE yazıp 3340 a mesaj atabilirsiniz. Flexi bonus ve genç bonus kartı sahipleri kampanyaya 5,99 TL ödeyerek katılabilirsiniz.İlk harcamanızdan önce hemen Bonusflaştan Hemen katılı tıklayıp yada sms ile başvuru yaptıktan sonra gelen mesajı EVET ONLİNE olarak cevaplandırıp kartınızın son 6 hanesini yazıp 3340 a gönderin.

Kampanyaya katıldıktan sonra hepsiburada.com n11.com, gittigidiyor.com ve trendyol.com üzerinden ya da mobil uygulamaları üzerinden en az 500 TL ve üstü alışverişlerinizde 30 TL toplamda 120 TL Garanti Pay ile 40 TL ve toplamda 160 TL bonus kazanın.

Kampanya Detayları!

  • n11.com, hepsiburada.com, gittigidiyor.com ve trendyol.com üzerinden veya uygulamalardan 500 TL ye yaptığınız alışverişlerinizde 30 TL toplamda 120 TL bonus kazanma fırsatı. Kampanya kapsamında üstelik Garantipay ile yapılacak işlemlere artı 10 TL toplamda 160 TL bonus puan kazandırıyor.
  • Kampanya 1-31 Mart tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanyaya geçerli ticaret siteleri n11.com, gittigidiyor.com, hepsiburada.com ve trendyol.com’dur.
  • Garantipay ile ödeme işleminden kazanacağınız puan Trendyol için geçerli değildir.
  • Kampanyadan bir müşteri yalnızca 160 TL değerinde puan kazanabilir.
  • Kampanya kapsamında alışverişini garanti pay ile yapan kullanıcılara özel ekstra 10 TL puan toplamda ekstra 40 TL değerinde bonus kazanacaktır.
  • Kampanya sadece internetten yapılan alışverişlerde geçerlidir.
  • Kampanyaya cüzdan hesaplarından yapılan alışverişler dahil değidlir.
  • Kampanyaya sanal kartlar dahildir.

İlgili Makaleler