Ekonomi

Axess öğrenci kartına kampanya! Axess kartın ile Netflix , Spotify, ve Youtube Premium al Chip-para kazan

Axess öğrenci kartı ile fırsatlar sunmaya devam ediyor. Axess kartlar müşterileri için yeni bir kampanya sunmaya devam ediyor. Müşterilerinin istek ve taleplerine göre kampanyalar düzenleyen Axess şimdi de öğrencilere özel Spotify, Netflix ve Youtube premium üyeliklerinde chip-para kazandırıyor.

İnternet alışverişinin artması ile beraber bankalar ve internet siteleri berber kampanya yapmaya devam ediyor. Alışverişlerde daha uygun ve hesaplı alışveriş yapmak isteyen müşteriler internet siteleri üzerinden indirimleri takip eşliğinde alışverişlerini yapıyorlar.

Şimdi Axess öğrenci kartlarına özel yaptığı kampanyada Netflix, Spotify ve Youtube premium üyeliklerinde 300 TL ve üzerine online alışverişlerinizde Premium alıverişlerinizin ücreti kadar toplamda 46 TL Chip-para hediye ediyor.

Hediye 46 TL chip-parayı nasıl alabilirim?

Şimdi hemen Axess öğrenci kartınız ile Netflix, Spotify, Youtube Premium üyeliği alışverişlerinizde 46 TL Chip-para kazanın. Kampanyaya katılmak için son gün 31 Mart. Axess mobil uygulama üzerinden programlarınızın Premium halini alın 46 TL değerinde Chip-para kazanın.

Axess öğrenci kartınız yoksa hemen başvurun. Başvurunuz onaylandıktan sonra kartınızın elinize gelmesini beklemeden hemen kullanmaya başlayın. Kullanmaya başladığınız kartınız için Axess mobil uygulam üzerinden giriş yapıp kampanyaya hemen katılın.

Kampanyaya hemen katıldıktan sonra Netflix, Spotify ve Youtube Premium üyeliklerinizi satın alıp Axess mobil uygulama üzerinden 300 TL ve üzeri ödediğiniz tutardan sonra anında hesabınıza 46 TL chip-para tanımlanır.

Kampanya detayları!

  • 31 Mart’a kadar kampanya geçerlidir.
  • Kampanya sadece Netflix, Spotify ve Youtube için geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında anlaşmalı programlar üzerinden öğrenci Axess kartınız ile yapacağınız Premium alışverişlerinizde 300 TL ve üzeri için 46 TL değerinde Chip-para verir.
  • Kampanyadan bir müşteri yalnızca 46 TL Chip-para kazanabilir.
  • Kampanya yalnızca internet üzerinden yapılacak alışverişlerde geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında Netflix için 27, Youtube için 10 TL Spotify için ise 9 TL değerinde puan kazanabilirsiniz.
  • Kazanılan chip-paralar alışveriş tamamlandıktan sonra kartınıza yatırılacaktır.
  • Kampanyaya mail order işlemler dahidlir.
  • Axess öğrenci kartınız var ise bu karta bağlı sanal kartınız kampanyaya dahildir.
  • Aynı gün yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahildir.

İlgili Makaleler