Gündem

Sadece Emeklilere Çıkacak; Başvuran Her Emeklinin Hesabına Anında 20.000 TL Yatacak! Şart ve Kefil Yok; Başvurmak Yetiyor! Başvuru İçin…

Kamu bankalarından en köklüsü olan Ziraat Bankası, 2022 yılında da emeklilerin yanında olmaya devam ediyor. 2022 yılında emekli müşterilerine promosyon ödemeleri yapmaya devam eden Ziraat Bankası, ayrıca emeklilere özel faiz oranıyla kredi sunuyor.

Ziraat Bankası’nın avantajlı dünyasından emekliler de yararlanmaya devam ediyor. Avantajlı faiz oranlarının yanı sıra uzun vade seçenekleriyle krediler sunan Ziraat Bankası, artan yaşam pahalılığına karşı emeklilerin rahat bir nefes alması için düğmeye basmış bulunuyor.

Ziraat Bankası’ndan Sadece Emeklilere Özel Kredi

Emekli maaşını kendi çatısı altından alacak olan vatandaşlara özel kredi paketleri hazırlamış olan Ziraat Bankası, emeklilerine yönelik tüketici ve konut kredisi teklifleriyle vatandaşların tüm nakit ihtiyaçlarını karşılamayı teklif ediyor. Yüzde 1,55 oranından emeklilere özel tüketici kredisi veren Ziraat Bankası, 20.000 TL’lik bir kredi için 36 ay vade seçeneğiyle aylık 767,12 TL gibi kolay bir geri ödeme seçeneği sunuyor. Konut kredisinde daha da avantajlı bir paket hazırlamış olan Ziraat Bankası, 100.000 TL’ye kadar olan tüm konut kredilerinde yüzde 1,29 oranında faiz ve 120 ay vade seçeneği sağlıyor. Öte yandan Ziraat Bankası, yeni kredi paketlerinin detaylarını da emekliler ile paylaşmış bulunuyor.

Kredi Başvurusu Yapacak Olan Emekliler İçin Avantajlı Faiz Oranları

Sadece emekli müşterilerine özek kredi paketleri hazırlamış olan Ziraat Bankası, “Tüketici Kredisi” için 25.000 TL’ye kadar olan tüm tutarların faiz oranını yüzde 1,55’te tutuyor. Emeklilerin ihtiyaçlarının artması halinde daha çok kredi de sağlayan Ziraat Bankası, 25.001 TL ve üzeri tutarlar için faiz oranını ise, yüzde 1,69 olarak belirlemiş bulunuyor. Konut kredilerinde de oldukça avantajlı faiz oranları sağlayan Ziraat Bankası, 50.000 TL’ye kadar olan krediler için emeklilere 36 aya kadar vade seçeneği sunuyor. Bunun yanı sıra 50.001 TL ve üzeri olan kredileri de emeklilere özel avantajlar ile sağlayan Ziraat Bankası, bu kredilerde vade olarak ise, 24 ayı belirlemiş bulunuyor. Kredilerden masraf ve sigorta tahsisi de yapan Ziraat Bankası, bu giderleri de geri ödemelere yansıtarak, eşit taksitlere bölüyor. Öte yandan Ziraat Bankası’nın uygun faizli kredi kampanyasından sadece emekli maaşı banka aracılığıyla alan vatandaşlar yararlanabiliyor.

İlgili Makaleler