Gündem

Bu Kampanyadan Sadece Emekli Olanlar Faydalanabiliyor; Anında 2.750 TL Hediye! O Bankaya Geçen Her Emekliye Veriliyor! Son Gün…

Emekli banka müşterilerine ödenen banka promosyonlarında 2022 yılı itibariyle yeni bir dönem daha başladı. Üç yıl boyunca aynı bankadan maaş almaya söz veren emeklilere özel olarak verilen bu promosyonlar, şimdiye dek bankalar tarafından kişinin aldığı maaşlara göre belirlenerek, ödendi. Yüksek promosyon belirlemiş olan Türk Ekonomi Bankası (TEB) ise, emeklilerin yüzünü güldürecek bir haber verdi.

Türkiye’nin köklü özel banka kuruluşlarından biri olan TEB, yeni dönemde emekli promosyonlarına zam yaptı. Yeni zamları ile birlikte yeni emekli müşterilerine seslenen TEB, emekli promosyonlarından yararlanmak isteyen vatandaşlar için tarih de verdi. Nakit olarak ödeyeceği promosyonlara ek olarak promosyon ödemeleri ve çeşitli avantajların müjdesini de veren TEB, emekliler için 2022 yılının en çok kazandıran bankaları arasındaki yerini de aldı.

TEB’ten Emeklilere Özel Promosyonlar

Yeni dönemde emeklilere hem promosyon ödemesi hem de ek promosyon ödemeleri gerçekleştiren TEB, bankası ile ilk kez çalışacak olan emekli müşterilerine özel avantajlar sağlayacağını duyurdu. Resmi web sitesinde yaptığı açıklamada, promosyon detaylarını açıklayan TEB;  “Emeklilerimize 2.750 TL’ye varan promosyon ve emekli tanıdıklarını TEB’e davet eden müşterilerimize emekli maaşını TEB’e taşıyan her yakını için 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül fırsatı Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt eden ve Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulunduran emekli maaş müşterilerimiz 2.750 TL’ye varan promosyon kazanıyor” ifadelerine yer verdi. TEB’in bu açıklamasının ardından nakit promosyonların yanı sıra otomatik fatura talimatı veren ve emekli yakınlarına referans olan vatandaşların daha çok promosyon kazanabileceği ortaya çıkmış oldu.

TEB, Emeklilere Özel Ek Avantajlar Da Sağlıyor

Maaş tutarına bağlı olarak emekli promosyonu ödemesi gerçekleştireceğini taahhüt eden TEB, 2022 yılı için emeklilere 2.750 TL’ye kadar promosyon ödeme sözü verdi. Bunun karşılığında yeni müşterilerinden 36 ay boyunca TEB’ten emekli maaşı alma sözü isteyen TEB, vatandaşlara aynı zamanda emekli maaşını kolayca taşıma fırsatları da yarattı. Şubeye gerek olmaksızın maaşını TEB’e taşımak isteyen emeklilerin yapması gereken tek şeyin ise, TEB internet bankacılığı ya da CEPTETEB mobil uygulamasından başvuru yapmak olduğu öğrenildi. Öte yandan TEB’in emekli promosyonları için son başvuru tarihi 31 Mart 2022 olarak belirlendi.

İlgili Makaleler