Personel Alımı

KPSS’ye Girmiş Olmak Şartıyla 495 Kadrolu Memur ve Sözleşmeli Kamu Personeli İlanı

Yeni hafta başı itibariyle çok sayıda devlet kurumunun memur personel alım ilanına başvuruda bulunabilirsiniz. Bu personel alım ilanlarında çok sayıda kadroda alım yapılacak.

KPSS’ye girmiş olmak şartıyla, 50 KPSS puan şartıyla, 60 KPSS puan şartıyla ve 70 KPSS şartıyla memur alımları yapılacak. Alımların bir bölümü sözleşmeli personel statüsünde olacak bir bölümü ise kadrolu memur statüsünde. 

Bu çerçevede ilanlarda yer alan bu alım ilanlarını sizlere yayımlandıkları statülere göre aktarıyoruz. 

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANLARI

Kamu kurumları tarafından yayımlanan ve başvuru süreci devam eden 4 farklı sözleşmeli personel alım ilanı bulunuyor. Bu ilanların tamamı Devlet Personel Başkanlığı’nca ilan edilen alımlar olup yeni hafta başı itibariyle başvuru yapabilirsiniz.

İlanlara Göre;

Hakimler Savcılar Kurulu 25 sözleşmeli personel alımı yapacak. Dışişleri Bakanlığı ise KPSS şartı olmadan yayımladığı ilanında bir sözleşmeli sekreter alımı gerçekleştirecek. Sağlık Bilimleri Üniversitesi personel alım ilanında bilişim personeli kadrosuna sözleşmeli memur alımı yapacak. Marmara Üniversitesi başvuru sürecini uzattığı ilanında sözleşmeli Büro Memuru ve Avukat alımı yapacak. 

KADROLU MEMUR ALIM İLANLARI

Devlet Personel Başkanlığı’ndan yayımlanan kadrolu memur alım ilanlarında 3 farklı kamu kurumunun ilanları bulunuyor. Çeşitli meslek gruplarında yayımlanan kadrolu memur alım ilanlarında yer alan önemli noktalar şunlar.

İlanlara Göre;

Kadrolu memur alım ilanında dikkat çeken en önemli ilan 400 kişilik SGK ilanı. Sosyal Güvenlik Kurumu ilgili bölümlerden mezun adaylar arasından memur alımı yapacak. Bu ilanı KOSGEB tarafından yapılacak alım takip ediyor. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) personel alım ilanında 57 memur alımı yapacağını açıkladı. TÜBİTAK’ta kadrolu memur alımı için ilan yayımladı. 

İLAN METİNLERİNE ULAŞMAK İÇİN

Yayımlanan kadrolu memur ve sözleşmeli personel alımları için aşağıda sizlere bağlantılar verdik. Bu bağlantılar üzerinden ilan metinlerine ulaşabilir ve başvurunuzu yapabilirsiniz. 

Daimi Statüde Yayımlanan İlanlar

SGK 400 memur alım ilanı için TIKLAYINIZ

KOSGEB 57 memur alım ilanı için TIKLAYINIZ

TÜBİTAK 5 memur alım ilanı için TIKLAYINIZ

Marmara Üniversitesi alım ilanı için TIKLAYINIZ

Sağlık Bililmleri Üniversitesi ilanı için TIKLAYINIZ

Dışişleri Bakanlığı personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Hakimler Savcılar Kurulu (HSK) personel alımı için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir