Gündem

Akbank’a Başvuru Yapan Herkes Anında Samsung Galaxy Z Flip 3 Kazanıyor! Sınırlı Sayıda Olan Cep Telefonu Hediyesi İçin Son Başvuru Tarihi…

Birbirleri ile yeni müşteri kazanma yarışına girmiş olan bankalar, şimdilerde birbirinden avantajlı kampanyaları ile vatandaşları teker teker buluşturmaya başlıyor. Bu süreçte vatandaşlar açısından çok karlı bir kampanya düzenlemiş olan Akbank ise, yeni kampanyasının detaylarını açıklamış bulunuyor.

Türkiye’nin en çok kazandıran bankalarından biri olan Akbank, uygun faizli kredi seçeneklerinin yanı sıra yüksek faiz oranları mevduat hesapları da sağlıyor. Avantajlı dünyasına dahil olması için vatandaşlara çağrıda bulunan Akbank, yeni müşterilerine bu kez cep telefonu kazandırma fırsatı sunuyor.

Akbank’ın Yeni Müşterileri Cep Telefonları Kazanıyor

Akbank Mobil üzerinden Akbanklı olacak vatandaşları yeni bir kazandıracak kampanya bekliyor. Özellikle cep telefonu ihtiyacı olan vatandaşları ilgilendiren bu kampanya kapsamında temassız müşteri olma sürecini tamamlayan her müşteri; 10 adet Samsumg Galaxy Z Flip 3 akıllı telefon, 10 adet Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saat, 5 adet de Samsung Smart Tv 40’’ televizyon kazanma şansı yakalıyor. Sadece ilk kez Akbanklı olacak vatandaşları kapsayacak olan bu kampanya kapsamında vatandaşların sadece tek bir çekiliş hakkı oluyor. Öte yandan Akbank’ın yeni müşterilerinin dahil olabileceği bu çekiliş kapsamının detayları da banka tarafından açıklanmış bulunuyor.

Akbank’ın Kazandıran Kampanyaları İçin Son Gün 31 Mart

Akbank Mobil uygulaması üzerinden yeni müşteri olacak olan kişilere çeşitli elektronik aletler hediyesi hazırlayan Akbank, 15 Şubat ile 31 Mart 2022 tarihleri arasında Akbanklı olan herkesi çekilişe dahil ediyor. Dijital araçlar üzerinden kolaylıkla başvuru yapabilecek olan vatandaşların yararlanabileceği bu çekiliş kampanyası kapsamında Akbank mobil uygulamasına girerek, “müşteri olmak istiyorum” butonuna tıklamak yetiyor. Ardından adımları takip eden müşteriler, istenilen bilgi ve belgeleri uygulamayı yükledikten sonra Akbank müşterisi olma sürecini başlatıyor. Sürecin ardından Akbank müşteri hizmetleri tarafından aranılan vatandaşların hem Akbank müşterisi olabilmek hem de kampanyaya dahil olabilmek için sözlü olarak da onay vermesi gerekiyor. Sadece bireysel müşterilerin dahil olabileceği bu kampanya kapsamında kazanan tahlililer 30 Nisan 2022 tarihinde açıklanırken; kazanan adayların 15 Mayıs 2022 tarihine kadar kazandığına dair başvuru yapması şartı aranıyor.

İlgili Makaleler