İşkur İş İlanları

İŞKUR Açıkladı; Ev Hanımları Yaşadı! Evde Oturan Her Kadın Her Ay 4253 TL Ödeme Alacak! Başvuru İçin…

Özellikle kadınların iş yaşamına katılımını artırmak için sık sık projeler geliştiren ve Toplum Yararına Programlar (TYP) düzenleyen Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (kısaca İŞKUR), şimdilerde çalışmayan kadınların evden çalışabilmesi için yeni bir projenin kapısını aralamış bulunuyor. Sadece kadınlara yönelik değil, evden çalışmak isteyen herkese yönelik yeni bir program devreye sokmuş olan İŞKUR, uzaktan çalışma dönemini de resmen başlatıyor.

İŞKUR’un tüm iş ilanlarını paylaştığı resmi web sitesinde pandemi döneminden bu yana uzaktan çalışma yöntemiyle yapılacak işlerin sayısını da artırmış bulunuyor. Özellikle evde oturan kadınlara yönelik ek bir kazanç oluşturmayı amaçlayan İŞKUR, talep olması halinde ev hanımlarına öncelik vermek ile birlikte herkese bu iş olanağını da tanıyor. Öte yandan İŞKUR, evden nasıl para kazanılabileceğine dair de detayları açıklamış bulunuyor.

İŞKUR, Uzaktan Çalışma Dönemine Destek Veriyor

Özellikle koranavirüsün pandemi haline gelmesinden bu yana tüm dünyanın yeni çalışma düzeni olarak tanımlanan uzaktan çalışma dönemini son dönemlerde Türkiye’de de oldukça popüler hale gelmiş bulunuyor. Bu döneme ayak uyduran İŞKUR da uzaktan çalışma ilanlarını bu dönemde bilhassa artırmaya başlıyor. Uzaktan çalışmak isteyen ev hanımlarından öğrencilere kadar pek çok kesime bu ilanları ile destek sağlayan İŞKUR, diğer tüm ilanlarında olduğu gibi bu ilanları da resmi web sitesi içerisinden yayınlıyor. Belli bir kriterler ile arama yapılan bir web sitesine sahip olan İŞKUR, uzaktan çalışma seçeneği işaretlendiğinde evden yapılabilecek olan işlerini listeliyor.

İŞKUR Evde İş İlanlarının Sayısını Her Geçen Gün Artırıyor

İŞKUR’un sitesinde yer alan evden çalışma ilanlarına başvuru yapabilmek için İŞKUR’un sitesine öncelikle iş arayan olarak kaydolmak gerekiyor. Ardından iş ilanlarına başvuru yapabilecek olan vatandaşlar, iş ilanına uygun görülmesi halinde evden çalışma olanağını yakalıyor. Kuru yemiş paketlemeden tuz, şeker ve kuru bakliyat paketlemelerine kadar pek çok uzaktan çalışma işi sağlayan İŞKUR’un sitesinde aynı zamanda battaniye ve yorgan katlama, triko paketleme, paça ütüleme, davetiye zarflama, unlu mamuller paketleme, peçete ve mendil katlama, el işlemeleri ve boncuk dizme gibi yer alan iş ilanları da uzaktan çalışma olanağı tanıyan iş ilanları arasında yer alıyor.

İlgili Makaleler