Gündem

Ziraat Bankası’nın Müşterileri Hesaplarını Kontrol Etse İyi Olur! Çünkü Her Alışverişinde TL Kazanıyor! Kampanya İçin Son Gün…

Cep telefonlarının yaygın olarak kullanılmaya başlamasının ardından bankalar da kampanyalarını mobil uygulamaları üzerinden daha kolay ulaşılabilir hale getirdi. Böylece bir tık ile kampanya katılım olanağı sağlayan bankalar, her alışverişten kazançlı çıkma noktasında da vatandaşları desteklemeye başladı. Kazandıran bankalardan biri olan Ziraat Bankası ise, bu ayın en avantajlı kampanyasını geçtiğimiz gün müşterilerinin bilgisine sundu.

Esnaftan çiftçiye; kadın girişimcilerinden gençlere kadar her kesimdeki müşteri kitlesine yönelik kampanyalar düzenleyen Ziraat Bankası, Nisan ayında da devam edecek olan yeni bir kampanyasını geçtiğimiz gün müşterileri ile paylaştı. Hedefine bu kez genç müşterilerini alan Ziraat Bankası, tüm Bankkart Genç müşterilerine 100 TL’ye kadar Bankkart Lira kazanabileceğini açıkladı. Öte yandan Ziraat Bankası, kampanya detaylarını da kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası’nın Kazandıran Dünyası Günden Güne Büyüyor

Sadece Bankkart Genç müşterilerine özel olarak yeni bir kampanya hazırlamış olan Ziraat Bankası, bu kart ile 30 Nisan’a kadar market, kafe, restoran, kitap ve kırtasiye sektöründe yer alan üye işyerlerinden yapılacak olan alışverişlere Bankkart Lira kazandırıyor. Bankkart Mobil’den kolaylık katılım sağlanabilecek olan bu kampanya kapsamında tek seferde yapılacak her 150 TL ve üzeri alışverişler için 10 TL olmak üzere toplamda 100 TL Bankkart Lira hediye ediliyor.

Ziraat Bankası, Bu İşlemleri Kampanya Kapsamına Dahil Etmiyor

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinden yapılması gerektiğine gerçekleştirdiği açıklama ile dikkat çekmiş olan Ziraat Bankası, kampanyaya katılan müşterilerini ödemelerini Bankkart POS üzerinden yapması yönünde de uyarıyor. Sadece bu POS üzerinden gerçekleşecek olan ödemeleri kampanya kapsamında sayan Ziraat Bankası, sadece e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılan alışverişleri kampanya kapsamında saymıyor. Bunun yanı sıra aynı iş yerinden gün içerisinde yapılacak olan birden fazla alışverişin sadece ilkini kampanya kapsamında sayan Ziraat Bankası, Bankkart Genç ile yapılan karta yapılan para yükleme işlemlerini, nakit çekimlerini, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemlerini kampanyaya dahil etmiyor. Öte yandan kazanılan Bankkart Lira’ları aynı ay hesaba aktaran Ziraat Bankası, bu hediye paraların başka alışverişlerde kullanılmasına da olanak tanıyor.

İlgili Makaleler