Gündem

Bankalar Yarışa Girdi; Vatandaş Karlı Çıktı! 2022 Yılında Başlayan Faizsiz Kredi Furyasına Bir Yeni Banka Daha Eklendi! Son Gün…

Yeni müşteri kazanmak için her geçen gün birbirinden cazip teklifler hazırlayan bankalar, müşterilerinin sayısını artırmanın yanı sıra müşterileriyle uzun süreli çalışabilmek için düzenli olarak sundukları hoş geldin kampanyalarında da çıtayı oldukça yükseltti. Bu sene yeni müşterilerine yönelik faizsiz kredi uygulamasına başlayan bankalar, aynı zamanda ilk kez müşterisi olacak vatandaşlar için düşük faizli kredi politikasını da yürürlüğe soktu.

Özellikle dijitalleşme sürecine hızla adapte olan bankalar, şubelerine gelmeden müşterisi olacak olan vatandaşlar birbirinden cazip kampanyalar hazırladı. Müşteri olma sürecini evinden tamamlama olanağının yanı sıra sıfır faizli ve düşük faizli kredi paketleri ile de vatandaşlara rahat bir nefes aldırmak için sıraya girmiş olan bankalar, 2022 yılı hoş geldin kampanyalarını arka arkaya patlattı.

ING Bank Ve Garanti BBVA Faizsiz Kredi Veriyor

Yeni müşteri kazanmak için benzersiz bir kampanya hazırlamış olan ING Bank ve Garanti BBVA, dijital bankacılık sistemlerini kullanarak ilk kez banka müşterisi olacak olan vatandaşlar için sıfır faizli yani faizsiz ihtiyaç kredisi desteği sunuyor. 31 Mart 2022 tarihine kadar ilk kez ING Bank ve Garanti BBVA müşterisi olacak olan vatandaşların yararlanabileceği bu kampanya kapsamında 5.000 TL’ye kadar olan ihtiyaç kredisi faizsiz olarak sağlanıyor. Hoş geldin kampanyaları kapsamında düşük faizli krediler de sunan Garanti BBVA ve ING Bank, yeni müşterilerinin 10.000 TL’ye kadar olan ihtiyaçları içinse yüzde 0,99 faiz oranından kredi sağlıyor.

Ziraat Bankası’nın Düşük Faiz Politikası Devam Ediyor

Hem yeni hem de eski müşterilerine sunduğu avantajlar ile öne çıkan bankalardan biri olan Ziraat Bankası, 2022 yılında da düşük faiz politikasını sürdürüyor. Bir kamu bankası olması nedeniyle her zaman özel bankaların çok daha altında aylık kredi faiz oranı belirleyen Ziraat Bankası, mart ayı faiz oranlarını yüzde 1,55’ten başlatıyor. Bunun yanı sıra uzun vade ve esnek geri ödeme planlarıyla da öne çıkan Ziraat Bankası, 100.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi sağlıyor. Bu kapsamda yüzde 1,55 oranından 36 ay vade ile çekilecek olan 10.000 TL için aylık 383,56 TL geri ödeme isteyen Ziraat Bankası; yüzde 1,69 oranından 36 ay vade ile çekilecek olan 100.000 TL için aylık 5.303,89 TL geri ödeme istiyor.

 

İlgili Makaleler