Ekonomi

Bu yıl Ramazan kolilerine kadar olacak? BİM, Migros, Şok, A101 erzak kolileri

Ramazan kolisi fiyatları merakla bekleniyordu. Vatandaşlar uzun zamandır Ramazan kolilerinin fiyatını öğrenmek için arama motorlarına sık sık Ramazan kolisi ne kadar diye soruyorlardı.  Marketler farklı çeşit ve boyutlarda Ramazan kolisi hazırlayıp tüketicilere sunmaya başladı bile.

Cumartesi günü Ramazanın ilk orucu tutulacak. Ramazan ayına çok az bir zaman kala vatandaşlar ramazan kolilerini fiyatlarını içindeki ürünleri merak eder oldu. Bu konuyla ilgili birçok market farklı ihtiyaç ve çeşitlilikte Ramazan kolisi hazırladı. Kimi markette fiyatı ve içindeki ürünleri belli olan Ramazan paketleri kimi markette henüz daha açıklanmadı.

İhtiyaç sahiplerine bağış yapmak için Ramazan ayında Ramazan erzak kolileri tercih ediliyor. Birçok farklı marketin vatandaşlar için her sene hazırladığı farklı boyutta ve farklı çeşitlerde ramazan kolileri bulunuyor. Ramazan ayına girmemize çok az bir zaman kala vatandaşlar hangi kolinin içinde ne var ve hangi koli ne kadar sorularına cevap aramaya başladı. İşte ramazan erzak kolileri ile ilgili merak edilen tüm o soruların cevapları.

Şok Ramazan kolisi!

Şok gıda marketleri içinde 13 ürünün bulunduğu “Ramazan Erzak Paketi’nin fiyatını 114,90 TL’den satışa sunuyor. Ramazan yardımlarını yapmak isteyen vatandaşlar ayrıca ihtiyaç sahiplerine 25 TL, 50 TL, 100 TL ve 200 TL’lik şok hediye kartlarını şok mağazalarından alabilir.

Ayrıca şok marketlerde istediğinin kadar TL yükleyebileceğiniz ve hediye alışveriş kodu koyabileceğiniz kartlarla ihtiyaç sahiplerine yardım etmek isteyen vatandaşlara farklı imkanlarda sunuyor.

Migros Ramazan kolisi!

Migros gıda marketleri Ramazanda ihtiyaç sahiplerine yardım etmek isteyen vatandaşlar için ramazan kolisi imkanı sunuyor. Her yıl farklı çeşit ve boylarda ramazan kolisi yapan Migros bu yılda 3 ayrı ramazan kolisini satışa sunuyor.

  • Bereket paketi: 99,90 TL
  • Lezzet paketi: 169,90 TL
  • Ziyafet paketi: 269,90 TL

Olacak şekilde 3 farklı içerikli paketler ile ramazan boyunca raflarda ihtiyaç sahiplerine yardım etmek isteyen vatandaşlar için yerini alıyor.

Carrefoursa Ramazan kolisi!

Carreforusa farklı çeşit ve seçeneklerle ramazan kolilerini satış sunuyor. 4 farklı razaman kolisi sunan Carreforusa’da ramazan kolilerinin fiyatları 109,90 TL ve 289,90 TL arasında değişmekte.

Birbirinden farklı 4 farklı çeşitte ramazan kolisi hazırlayan Carreforusa ihitaç sahiplerinin bütün taleplerine cevap vermeyi hedefliyor. 109,90 TL olan klasik ramazan paketi içerisinde 14 ürün bulunuyor.

179,90 TL olan süper ramazan paketinde 22 ürün bulunuyor.  229,90 TL olan mega ramazan kolisinin içerisinde 26 ürün bulunuyor ve 289,90 TL olan lüks ramazan kolisinin içerisinde 34 ürün bulunuyor.

Metro Ramazan kolisi!

Metro’da ihtiyaç sahipleri için vatandaşların alabileceği 4 farklı seçenekte ramazan kolisi sunuyor. Ramazan paketleri 154,90 TL ile içerinde 13 çeşit bulunan ramazan kolisi ile başlıyor.

279,90 TL ile içerisinde 20 çeşit ürün bulunuyor. 349,90 TL ile içerisinde 22 çeşit bulunuyor. 7 çeşitlik kahvaltılık paketi içerisinde bulunan diğer paket ise 144,90 TL’den alıcılar için markette yerini alıyor.

BİM ve A101 Ramazan kolisi!

BİM ve A101  2022 yılının Ramazan ayı için hazırlanan yardım kolilerinin fiyatlarını henüz daha açıklamadı fakat 2021 Ramazanında yardım kolilerinin fiyatları 119 TL olarak satışa sunulmuştur.

İlgili Makaleler