Gündem

O Banka Açıkladı; Başvuran Herkesin Kimseye Tek Kuruş Borcu Kalmayacak, Borçlar Anında Banka Tarafından Kapatılacak! Son Başvuru Günü…

Özellikle pandemi günlerinden bu yana nakit desteği sürekli olarak artan vatandaşlar, çareyi banka kredilerinde arasa da artan faiz ve geçim sıkıntısı nedeniyle bankalara olan borçlarını geri ödemekte de zorlanıyor. Bu döngü arasında borçlarının faizlerine bir türlü yetişemeyen vatandaşlar, genellikle bankaların kara listesine girmesi nedeniyle, kredi çekemez hale geliyor. Bunun önüne geçmek için oluşturulmuş olan borç transfer kredileri, vatandaşlara rahat bir nefes aldırıyor.

Borçlarını tek bir kalemde toplamak ve yeniden yapılandırmak için vatandaşların sıkça başvurduğu kredi türlerinden biri olan borç transferi kredileri, vatandaşların hem borçlarını yeniden taksitlendirmesini hem de kredi notunun düşmemesini sağlıyor. 2022 yılı için müşterilerine özel olarak uygun faizli borç transfer kredisi veren Yapı Kredi Bankası ise, borcu olan vatandaşlara çağrıda bulunuyor.

Yapı Kredi Bankası Borç Transfer Kredisi Veriyor

Müşterilerinin borçlarını kendisi kapatan Yapı Kredi Bankası, başvuru yapan herkese anında borç transfer kredisi desteği sağlıyor. Bu kredi kapsamında müşterilerinin diğer bankalara olan borçlarını kapatan Yapı Kredi Bankası, verdiği krediyi uzun vadelere bölerek, müşterilerine rahat bir nefes aldırıyor. Uzun taksitlendirmenin yanı sıra esnek geri ödeme seçenekleri de sağlayan Yapı Kredi Bankası, kişiye özel ödeme planları oluşturabiliyor. Öte yandan Yapı Kredi Bankası tarafından verilen borç transferi kredisinin faiz oranı da düşük tutularak, vatandaşların yeni borçlarını daha kolay ödemesi sağlanıyor.

Yapı Kredi Bankası Uygun Faiz Uygun Ödeme Seçenekleri Sunuyor

Uygun faizli ve esnek geri ödemeleri borç transfer kredisi veren Yapı Kredi Bankası, 2022 yılı için faiz oranı aylık yüzde 2,94 olan ihtiyaç kredileri sağlıyor. Bu kredilerine herhangi bir üst limit koymamış olan Yapı Kredi Bankası, vade açısından bakıldığındaysa, 36 aya varan vade seçenekleri ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Borç transfer kredisi adı altında Yapı Kredi Bankası’ndan 10.000 TL kredi çekecek olan vatandaşın aylık taksit tutar 495 TL olurken; geri ödemesi gereken toplam tutar 17.866 TL oluyor. Yapı Kredi Bankası’ndan borç transferi almak isteyen vatandaşlar; bankanın şubelerine veya ATM’lerine başvurabileceği gibi, mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden de bu hizmetten yararlanabiliyor.

İlgili Makaleler