Gündem

Şubeye Gitmeye Gerek Yok; Cep Telefonundan O Uygulamaya Tıklayan Herkese Anında 120 Bin TL Kadar Kredi Veriliyor! Başvuru Adresi…

Özellikle son dönemlerde dijitalleşen bankacılık sektöründen karlı çıkan vatandaşlar oldu. Geçmişte banka banka gezip, kendisine kredi veren bankadan kredi çekebilmek için bir sürü evrak toplamak zorunda olan vatandaşlar, giderek dijitalleşen bankacılık sektörü sayesinde şu an sadece cep telefonları ile kredi desteği alabilmeye başladı. Bu bağlamda bir şubesi bulunmayan Enpara ise, en avantajlı dijital kredileri vermeye başlamasıyla öne çıkan bankalardan biri oldu.

Oturduğun yerden kredi alma dönemini başlatan Enpara, herhangi bir şubesi olmaması nedeniyle tüm bankacılık hizmetlerini mobil uygulaması içerisine taşıdı. Bu sayede vatandaşların gereksiz prosedürler ile uğraşmasının önüne geçen Enpara, nakit ihtiyaçlarını da 7 gün 24 saat karşılama mottosu ile hareket eder hale geldi. Vatandaşların tüm acil ihtiyaçları için mobil bankacılık sistemini hizmete sokan Enpara, 2022 yılı nisan ayı faiz oranlarını da açıkladı.

Enpara İhtiyaç Kredisi Hemen Hesaba Geçiyor

QNB Finansbank çatısı altında kurulan ve herhangi bir şubesi bulunmayan Enpara, müşterilerinden herhangi bir EFT ya da havale ücreti talep etmemesi nedeniyle çok sevilmiş olan bankalardan biri olmayı başarıyor. Karını her zaman müşterileri ile paylaşma mottosu güden Enpara, tüm bankacılık hizmetlerini de mobil uygulaması içerisinden veriyor. Bunun yanı sıra herhangi bir kredi tahsis ücreti ya da dosya masrafı almayan Enpara, kredi çekme noktasında da oldukça avantajlı hizmetler veriyor. Vatandaşların 120.000 TL’ye kadar olan tüm ihtiyaçlarına mobil bankacılık hizmeti üzerinden anında yanıt veren Enpara, aylık faiz oranları %2,09’dan başlayan krediler ile vatandaşların her an kredi çekebilmesini sağlıyor. Bunun yanı sıra vade süresini 36 aya kadar uzatan Enpara, esnek geri ödeme ve düşük aylık kredi taksitleriyle de vatandaşları desteklemeye devam ediyor.

Enpara’dan Çekilen Krediler, Nakit İhtiyacını Anında Karşılıyor

Azami vade süresini 50 bin TL ve altındaki kredi tutarları için 36 ay olarak belirlemiş olan Enpara, 50 bin TL’yi aşan krediler için vade seçeneği 24 ay ile sınırlandırılıyor. Buna göre Enpara üzerinden aylık yüzde 2,29 faiz oranı ve 36 ay vadeyle alınacak olan 20.000 TL ihtiyaç kredisinin toplam geri ödeme tutarı 31.750,56 TL olurken; aylık taksit tutarı ise sadece 881,96 TL oluyor. Enpara’nın avantajlı kredisinden yararlanmak için mobil uygulama içerisinden kredi başvurusu yapmak gerekiyor. Onaylanan krediler anında Enpara müşterilerinin hesabına geçiriliyor.

İlgili Makaleler