Gündem

Bu Kampanyadan Sonra; Markete Gitmeden Önce Vakıfbank Kartınızın Yanında Olup Olmadığını Mutlaka Kontrol Edeceksiniz! Alışverişleri Bedavaya Getirmek İçin…

Bankaların anında nakit desteği ya da nakit avans ile başvuru yapmadan nakit akışı sağlaması gibi avantajlarının yanı sıra vatandaşların yaptığı alışverişlerinin bir kısmını bedavaya getirecek çok karlı kampanyaları da bulunuyor. O kampanyalardan biri olan müşterilerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Vakıfbank, gıda alışverişi yapacak olan tüm müşterilerini bu kampanyaya katılmaya davet ediyor.

Kamu bankasının olmasının yanı sıra Türkiye’nin en köklü bankalarından biri olmasıyla da öne çıkan Vakıfbank, sık sık kampanyalar düzenliyor. Bu kampanyalarına bir yenisini daha eklemiş olan Vakıfbank, bu sefer gıda alışverişi yapacak olan müşterilerinin kazanmasını hedefliyor. Artan enflasyona karşı World kartı olan herkesin alışverişini bedavaya getirmek için harekete geçen Vakıfbank, gıda alışverişlerinde TL yerine geçen Woldpuanlar hediye ediyor.

World Kart Sahipleri Alışverişlerini Bedavaya Getiriyor

Sadece gıda alışverişlerini kapsayan bir kampanya düzenlemiş olan Vakıfbank; Worldcard ile 1-31 Mart 2022 tarihleri arasında gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektöründe World üye işyerlerinden tek seferde yapılan her ikinci 200 TL ve üzeri alışverişe 20 TL, toplam 80 TL Worldpuan hediye edileceğini duyurmuş bulunuyor. Sadece bireysek müşterilerini kampanyaya dahil etmiş olan Vakıfbank, ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişleri de kampanya kapsamında değerlendiriyor.

Kampanyaya Katılım Şartı Aranıyor

Vakıfbank’ın kazançlı olan bu kampanyasına dahil olmak için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılmak gerekiyor. Vakıfbank Mobil Bankacılık sistemi içerisinde yer alan ”Cepte Kazan” üzerinden kolaylıkla katılım sağlanabilen bu kampanyaya isteyen banka müşterileri SMS ile de dahil olabiliyor. Bu kampanyaya SMS ile dahil olmak için ise ”GIDA” yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartının son 6 hanesini 6635’e SMS göndermek yeterli oluyor. Ancak, vatandaşların SMS ile kampanyaya dahil olabilmesi için mesaj attıkları numaranın banka sisteminde kayıtlı olan numara olması şartı aranıyor. BusinessCard ile Bankomat Kart’lara sahip olan müşterilerinin kampanya dışında bırakmış olan Vakıfbank; nakit çekim, mobil temassız ödeme ve yurt dışı işlemleri, iptal, iade, puan kullanımı işlemleri ve Migros Sanal Market harcamalarını kampanya kapsamına almıyor. Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuanları, 5 Nisan 2022 tarihine kadar müşterisinin hesabına aktaran Vakıfbank, bu puanların kullanımı için son süreyi ise 5 Mayıs 2022 olarak belirlemiş bulunuyor. Öte yandan kampanya kapsamında yapılan her alışverişin WORLD POS cihazlarından yapılması gerekiyor.

İlgili Makaleler