Gündem

Denizbank Tarihi Hamlesini Yaptı; Kredi Çekmeye Gerek Kalmayacak! Denizbank’lı Olan Herkes Başvuru Yapmadan Her Gün 3.000 TL Çekebilecek! Üstelik…

Kredi almak için banka banka gezen vatandaşların acil nakit ihtiyacı için geliştirilmiş bir sistem olan nakit avanslar, anında nakit desteği sağlaması ve herhangi bir başvuru istememesi nedeniyle şimdilerde vatandaşların daha sık tercih ettiği bankacılık hizmetlerinden biri oluyor. Günün her saati nakit avans veren Denizbank ise, müşterilerine taksitli nakit avans için oldukça cazip seçenekler sunuyor.

Türkiye’nin köklü özel bankalarından biri olan Denizbank, kredi çekmek istemeyen, ancak nakde ihtiyacı olan ya da kredi başvurusu süresini atlayarak doğrudan nakit kullanmak isteyen müşterilerine özel olarak nakit avans desteği sağlıyor. Her gün belli bir limit ile bu desteği veren Denizbank, acil parya sıkışan vatandaşların imdadına yetişen, taksitli nakit avans sisteminin tüm detaylarını açıklamış bulunuyor.

Denizbank, Müşterilerine Taksitli Olarak Nakit Avans Kullandırıyor

Denizbank üzerinden kredi veya kredi kartı kullanan her vatandaşın yararlanabileceği bir sistem olan nakit avans, herhangi bir başvuru süreci ya da evrak toplama gibi prosedür içermeyen bir bankacılık hizmeti olması nedeniyle günümüzde oldukça sık kullanıyor. Özellikle mesai saatleri dışında da kullanılması nedeniyle vatandaşların her an ortaya çıkabilecek olan nakit ihtiyacını karşılayan avanslar, aynı zamanda taksitli geri ödemeler ile kolaylıkla ödenebiliyor. Bu avans sistemini kullanan Denizbank ise, müşterilerine özel olarak kredi kartlarının günlük kullanılabilir limiti kadar anında nakit desteği sağlıyor. Denizbank’ın taksitli nakit avansı için mobil bankacılık ve internet bankacılığından başvuru yapılabileceği gibi şubeler ve ATM’ler aracılığıyla da nakit avans çekilebiliyor.

Denizbank Nakit Avansa Taksit Kolaylığı Sağlıyor

Denizbank, müşterilerine özel olarak sunduğu nakit avans desteğinde aynı zamanda taksitli geri ödeme seçeneği de sağlıyor. Yüzde 1,80 oranında anında nakit avans desteği sunan Denizbank, günlük nakit avans kullanma üst limitini ise ATM’den kullanılması halinde 3.000 TL olarak belirlemiş bulunuyor. İnternet bankacılığından ya da mobil bankacılık üzerinden kullanılan nakit avanslar için böyle bir sınırlama bulunmuyor. Erteleme ödeme seçenekleri de sunan Denizbank’ın nakit avansında geri ödemeler en az 6 en fazla ise 12 ay olacak şekilde gerçekleştirilebiliyor. Üç aya kadar erteleme seçeneği sunan Denizbank, ertelenen ayları toplam vade süresinden düşüyor. Bunun yanı sıra 5.000 TL tutarında bir nakit avans kullanan Denizbanklı’nın aylık ödemesi en düşük 477,46 TL; geri ödemesi gereken tutarsa 5.729,47 TL oluyor.

İlgili Makaleler