Gündem

Kamu Bankalarının ATM’lerine Uğrayanlar Şoke Oluyor! Kamu Bankaları İle Çalışan Herkesin Hesabına Anında 20.000 TL’ye Varan Artı Para Yükleniyor!

Her dönem özel bankalara göre daha avantajlı bankacılık hizmetleri sunan kamu bankaları, küresel dünyada hızla artan enflasyona karşı, vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Vatandaşlara kendi limitlerinin yanı sıra artı para limiti sağlayan kamu bankaları, nakit avans desteği sağlamaya başlıyor.

Nakit avans sistemi aracılığıyla acil nakit ihtiyaçlarını anında karşılayan vatandaşlar, taksitli olarak geri ödeme yapabiliyor. Böylece maddi olarak sıkıştıkları dönemleri kolaylıkla atlatabilen vatandaşlar, rahat bir nefes almış oluyor. Kamu bankaları da bu hizmeti avantajlı bir şekilde sağlayan bankalar arasında yer alıyor.

Kamu Bankaları Nakit Avans Desteği Dönemini Başlatıyor

Bir süredir krediler yerine tercih edilen bankacılık hizmetlerinden biri olan nakit avanslar, kamu bankaları tarafından sağlanmaya başlanıyor. Müşterilerine özel olarak nakit avans desteği sunan kamu bankaları olan Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası müşterilerinin 24 saat boyunca nakde ulaşabilmesini mümkün hale getiriyor. Nakit avans sistemlerinden uygun faiz oranları kullanan Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası aylık yüzde 1,80 oranından nakit avans desteği sunuyor. Nakit avanslarda taksitli geri ödeme avantacı da sunan Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası vade seçeneği olaraksa en az 3, en fazla 6 ay taksitlendirme yapıyor. Bunun yanı sıra Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası nakit avans üst limitlerini birbirlerinden farklı olarak belirlemiş bulunuyor. Bu bağlamda, Vakıfbank 4.000 TL’ye kadar nakit avans sağlarken; Halkbank, 200 TL 15.000 TL arasında; Ziraat Bankası ise 100 TL ile 20.000 TL arasında müşterilerine nakit avans desteği sağlıyor.

Nakit Avans Çekmek İçin Şubeye Gitmeye Gerek Kalmıyor

Kamu bankaların da dahil olduğu nakit avans bankacılık hizmeti kapsamında nakit parayı taksitli olarak çekmek isteyen vatandaşların herhangi bir banka şubesine gitmesine gerek bulunmuyor. Bankaların ATM’lerinden kolaylıkla nakit ya da taksitli nakit avans kullanabilecek olan kullanabilecek olan vatandaşlar, aynı zamanda mobil ve internet bankacılığıyla aracılığıyla da bu hizmete erişebiliyor. Bu bağlamda; vatandaşların kolaylıkla nakde ulaşabilmesini mümkün hale getirmiş bankalar arasına son dönemde kamu bankaları da dahil oluyor. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank aracılığıyla nakit ya da taksitli nakit avans kullanmak isteyen vatandaşlar, şubeye gitmeden anında nakde kavuşabiliyor.

İlgili Makaleler