Gündem

Selçuk Geçer, Dolar’ı; İslam Memiş, Altını Tahmin Etti; Piyasalar Ve Ortalık Birden Karıştı! Türkiye’yi Korkunç Günler Bekliyor! Altın Ve Dolar…

Kurdaki dengesizlikten altın fiyatlarındaki dalgalı inişli çıkışlara kadar bir süredir yatırımcıların kafasını karıştıran para ve altın piyasaları son bir haftayı da oldukça dalgalı bir seyir şekilde kapattı. Haftanın son gününde de inişli çıkışlı seyrini devam ettiren para ve altın piyasalarının yıl sonu akıbetleri hakkında tahminlerde bulunan Ekonomist Selçuk Geçer ile Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, önümüzdeki aylar için korkunç bir tablo çizdi.

Geçtiğimiz aylardan itibaren yaptırdıkları tahminleri tutturması ile giderek daha popüler hale gelmiş olan Ekonomist Selçuk Geçer ile Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yıl sonu dolar ve altın beklentilerini FED ile Merkez Bankası’nın kararının ardından güncelledi. Bu güncelleme ile korkunç bir tablo çizen Selçuk Geçer ve İslam Memiş, önümüzdeki günlerin çok daha zor geçeceğine işaret etti.

Selçuk Geçer’den Yıl Sonu Dolar Tahmini Geldi

Geçtiğimiz aylarda 18 bandına kadar yükselen dolar kuru ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Ekonomist Selçuk Geçer, 18 TL’nin destek bandı olacağını yıl sonuna kadar doların 20 TL bandına çıkacağını öngörmüştü. Ardından tahminlerinde güncellemeler gerçekleştiren Selçuk Geçer, 18 TL bandının mazide kalacağını, doların yıl sonu itibariyle çok daha yükseğe çıkacağını tahmin ettiğini açıkladı. Selçuk Geçer’in son tahmini ise, dolar kurunun yıl sonunda 30 TL bandını göreceği oldu.

İslam Memiş De Yıl Sonu Gram Altın Fiyatı Tahminini Güncelledi

Türkiye’deki yatırımcıların yakından takip ettiği isimlerden biri olan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, geçtiğimiz günlerde gram altının yıl sonundaki değerini 1.500 TL bandında tahmin etmişti. Bu bandın ardından yeni bir güncelleme daha yapan İslam Memiş, geçtiğimiz gün katıldığı bir canlı yayında altının gramının bir süre 1.500 TL bandında kalacağını ve bu şekilde devam ederse 1.800 TL’ye kadar yükseleceğini öngördü. Bu öngörüsünün ardından yaz aylarında altının zirveye yapacağına da dikkat çeken İslam Memiş, Türkiye’yi zor günlerin beklediğine dikkat çekti. Öte yandan Ekonomist Selçuk Geçer’in dolar kuru tahmini de Altın ve Para Piyasaları Uzman İslam Memiş’in altın tahmini de çıtayı oldukça yükseltti ve bu hafta çok konuşuldu.

İlgili Makaleler