Gündem

Geç Kalan 5.000 TL’yi Alamıyor; Sadece İlk 5.000 Kişiye Hediye Edilecek! Kampanyaya Katılım İçin Son Gün…

Yeni yılda da müşteri sayılarını artırmak için harekete geçmiş olan özel bankalar, her geçen gün kampanya sayısında artışa gidiyor ve vatandaşları cazip teklifleri ile oturduğu yerden banka müşterisi yapmaya devam ediyor. 2022 yılının en çok kazandıran ve en özel avantajlı kampanyalarını yeni müşterilerine sunan bankaları ise, bu listede yer alıyor.

Özel bankaların sürekli olarak yarış içerisinde olduğu günümüzdeki en büyük yarış, daha çok müşteri kazanma üzerine gerçekleştiriliyor. Rekabeti bir hayli artıran bu durum, bankaların birbirinden daha iyi kampanya oluşturmak için yarışın kızışmaya başlamasına neden oluyor. Kızışan bu yarıştan karlı çıkan vatandaşlar ise, en cazip teklifi veren bankalar ile çalışmak için araştırmalarını sürdürüyor. Bu senenin en çok kazandıran bankalarıysa QNB Finansbank, ING Bank ve Garanti BBVA oluyor.

Sadece İlk Kez Banka Müşterisi Olacaklara Özel Kampanyalar Devam Ediyor

Yeni yıla çok özel kampanyaları ile başlamış bankalar arasındaki yerini alan QNB Finansbank, QNB Mobil’den veya şubelerinden müşteri olduktan sonraki 7 gün içerisinde kredi başvurusu yapan herkese yüzde 0,98 oranında 10 bin TL’ye kadar kredi desteği sunuyor. Toplam vade süresini 12 ay olarak belirlemiş olan QNB Finansbank, internet bankacılığı üzerinden başvuru imkanıyla da müşterilerini şubeye gitmeye gerek bırakmıyor. Bir diğer kazandıran banka olan ING Bank ise, dijital kanalları kullanarak ilk kez banka müşterisi olacak olan vatandaşlara özel olarak 25 TL masraf ve 6 ay vade ile 5.000 TL’ye varan sıfır faizli kredi avantajı sunuyor. ING Bank’ın bu kampanyasından ise, sadece ilk kez banka müşterisi olacak ilk 5.000 kişi yararlanabiliyor.

Garanti BBVA’nın Yeni Müşteri Kampanyasında Kota Bulunmuyor

Yeni dönemin en karlı hoş geldin kampanyalarından birini sunan Garanti BBVA, ilk kez banka müşterisi olacak olan vatandaşlara yönelik faizsiz kredi veren bankalar arasındaki yerini 2022 yılında da alıyor. Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk kez Temassız Müşteri Olma Teknolojisi’ni kullanarak banka müşterisi olacak olan müşterilerin yararlanabileceği bu kampanya kapsamında 5 bin TL’ye kadar olan tüm ihtiyaç kredileri yüzde sıfır faiz ile yeni banka müşterilerine sağlanıyor. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların yapması gereken tek şey ise, Garanti BBVA müşterisi olduktan sonraki 3 gün içerisinde mobil cihazları kullanarak, kredi başvurusu yapmak oluyor. Hem faizsiz hem de masrafsız olarak sağlanan bu özel kredinin vade süresiyse maksimum 12 ay olacak şekilde belirlenmiş bulunuyor.

İlgili Makaleler