Gündem

Bu Bankadan Kredi Almak İçin Tek Şart, Cep Telefonuna Sahip Olmak! Başvurunun Hemen Ardından Hesaba Geçiyor! Üstelik…

Her geçen gün gelişen bankacılık sektöründe kamu bankalarının yanı sıra pek çok özel banka da dijital dönüşüm sürecini başlatmış bulunuyor. Özellikle koronavirüsün dünya pandemisine dönüşmesinin ardından temassız müşteri olma süreçlerinde ciddi yollar kat eden bankalar, şubeye gelme dönemini de devreden çıkarıyor. Vatandaşların sadece oturduğu yerden her türlü bankacılık hizmetini gerçekleştirmesine izin veren bankalardan biri de Denizbank oluyor.

Dijital dönüşüm kapsamında bankacılık hizmetlerinin tamamını dijitale taşımış bankalarından biri olan Denizbank, kredi hizmetlerinin tamamını da mobil ve internet bankacılığı üzerinden sağlıyor. Bu kapsamda kredilerin tamamını kolay bir şekilde müşterilerine sunan Denizbank, müşterilerinin gereksiz prosedürleri atlamasını da mümkün hale getirmiş bulunuyor. Öte yandan Denizbank’ın mobil ve internet bankacılığı üzerinden sunduğu kredilerin tamamı düşük faizlere sahip oluyor.

Denizbank’ın Kredileri Anında Cebe Geliyor

Çeşitli bankacılık hizmetleriyle müşterilerinin karşısına mobil dünyasından da çıkmaya devam eden Denizbank, kredi başvuru sürelerini 5 dakikaya kadar indirmiş bulunuyor. Haftanın her günü kredi başvuruları kabul eden Denizbank, aynı zamanda günün her saati de mobil uygulaması aracılığıyla kredi başvurularını alıyor. Böylelikle Denizbank’ın cebimde kredi dönemi resmen başlamış bulunuyor. Sadece mobil uygulaması ya da internet bankacılığı üzerinden başvurular ile anında nakit desteği sağlayan Denizbank, 36 aya varan vade seçenekleriyle ihtiyaç kredilerini 7 gün 24 saat müşterilerinin hizmetine sunuyor. Öte yandan Denizbank’ın avantajlı kredi dünyasından yararlanmak için SMS atmak da yeterli oluyor. Denizbank’ın kredilerinden SMS ile yararlanabilmek için ise; “KREDİM” yazıp, T.C. kimlik numarasını ve doğum tarihini gün, ay ve yıl olarak yazdıktan sonra 3280’e kısa mesaj olarak göndermek gerekiyor.

Denizbank’ın Avantajlı Dünyası Mobilde De Devam Ediyor

Tüm kredi paketlerini mobil ve internet bankacılığı üzerinden sunmaya başlamış olan Denizbank, müşterilerinin acil nakit ihtiyaçları için 36 aya varan vade seçenekleriyle sadece yüzde 2,47 faiz oranı ile nakit para desteği sunuyor. Esnek ödeme planlarıyla da müşterilerini son derece rahatlatan Denizbank, bazı kredilerinde kredi ödemesi erteleme seçenekleri dahi sağlıyor. Bu şartlar altında Denizbank’tan 10.000 TL tutarındaki krediyi 36 ay vade ile çekecek olan vatandaşların geri ödemesi gereken aylık tutar, sadece 455,58 TL oluyor.

İlgili Makaleler