Gündem

Shell, Zamlardan Sonra İç Ferahlatan Açıklamayı Yaptı: 50 TL Ödeme Yapacak!

Artan akaryakıt fiyatlarına karşı müşterilerinin karşısına birbirinden cazip kampanyalar ile çıkan benzin istasyonları ve bankalar her geçen gün daha çok kazandıracak iş birliklerine imza atıyor. Son akaryakıt kampanyası ise Shell ve Akbank iş birliğinden doğuyor.

Akaryakıt alımı yapacak olan Akbanklılara kazandırmak için yeni bir kampanyaya imzasını atmış olan Akbank, Shell ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında akaryakıt alımı yapan müşterilerine chip-para hediye ediyor. Akbank tarafından hediye edilen chip-paralar ise başka alışverişlerde TL yerine kullanılabiliyor.

Shell ve Akbank El Ele Veriyor

Shell ile yeni bir iş birliğine giden Akbank, akaryakıt alımı yapan tüm müşterilerine hediye chip-para dağıtıyor. 22 Mayıs 2022 tarihine kadar anlaşmalı Shell istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapılan 125 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz harcamasına 50 TL chip-para veriliyor. Akbank tarafından verilen bu chip-para kampanyasına Axess Mobil’den kampanyaya katılan banka müşterileri 50 TL chip-para; SMS ile kampanyaya katılan banka müşterileriyse 40 TL chip-para kazanma fırsatı yakalıyor. Axess Mobil’den kampanyaya katılmak için kampanyalar arasında yer alan Shell kampanyasına tıklayıp, “Hemen Katıl” butonuna tıklamak yeterli oluyorken; SMS ile kampanyaya katılmak için “SHELL” yazıp 4566’ya SMS gönderilmesi gerekiyor. Öte yandan bireysel Akbank müşterileri kampanyaya hem mobil bankacılık üzerinden hem de SMS ile katılabiliyorken; kurumsal Akbank müşterileri bu kampanyaya sadece SMS üzerinden katılım sağlayabiliyor.

Shell ve Akbank İş Birliğinin Kapsamı Belli Olmuş Bulunuyor

Kampanya kapsamında verilen chip-paralar ile akaryakıt alımlarının bir kısmını bedavaya getirme şansı yakalayan Akbanklıların aynı gün içerisinde yaptığı 200 TL ve üzeri harcamaların yalnızca ilki kapsamına dahil oluyor. Kampanyadan yararlanabilmek için ödemelerin muhakkak Akbank Axess POS terminalinden yapılması gerekiyorken; kampanyadan yalnızca Axess, Axess Business, Free, Wings, Wings Business, Neo, Neo Business, Akbank kart, Akbank kart Business, Axess KOBİ asıl ve bu kartlara bağlı ek kart sahipleri yararlanabiliyor. Bank’O Card Axess kartlarını kampanya kapsamı dışında bırakmış olan Akbank, Shell mobil uygulaması üzerinden yapılan işlemleri de kampanya kapsamında harcamalara dahil etmiyor. Öte yandan chip-para kullanılarak yapılan akaryakıt ve otogaz alımlarını da kampanya kapsamına almayan Akbank, iptal edilen her işlemde kazanılan chip-paraları da iptal ediyor.

İlgili Makaleler