Özel sektör İş İlanları

Yeşilay Cemiyeti Farklı Şehirlerde Personel Alımı Yapıyor

Yeşilay Cemiyeti yaz aylarında faaliyetlerine hız kesmeden devam edecek. Bu kapsamda personel ihtiyacı bulunduğunu ilan eden kurum anlaşmalı olduğu kariyer siteleri üzerinden personel alım ilanı yayımladı. 

Bu personel alım ilanında çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapacağını açıklayan Yeşilay Cemiyeti alım yapacağı her kadro için detaylı bir ilan metni hazırladı.

İlan metninde yer alan bu açık kadroları, ilanlara başvuru şartlarını ve diğer detayları sizlerle paylaşıyoruz. 

YEŞİLAY CEMİYETİ İŞ İLANLARI

Yeşilay Cemiyeti haber başlığımızda da belirttiğimiz gibi Türkiye geneli farklı şehirde faaliyet gösteriyor. Kurum tarafından ilan edilen personel alım ilanında ise 8 farklı şehirde personel alımı olacağı duyuruldu. 

Bu çerçevede alım Yeşilay Cemiyeti’nin yayımladığı ilanda yer alan o şehirler şunlar: Malatya, Batman, Zonguldak, Kilis, Tekirdağ, İstanbul, Tokat,  Hatay, 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

İlan edilen 8 şehirde bir veya birden fazla kadroda personel alımı yapacak olan Yeşilay Cemiyeti alımları ise belli başlı kadrolardan yapacak. 

Kurumun ihtiyaç duyduğu pozisyonlarda yapılacak olan personel alımları, ”Sosyal Hizmet Uzmanı, Klinik Psikolog, Halkla İlişkiler Uzmanı, Bilimsel Çalışmalar Süpervizörü, Kurumsal İletişim Süreç Yöneticisi, Depo Yöneticisi” kadrolarına yapılacak. 

Aynı kadro için farklı şehirlerde yer alan birimler için ilanların yer aldığı duyuruda, toplam 21 iş ilanı bulunuyor. 

PEKİ İLANLARA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Peki Yeşilay Cemiyeti tarafından ilan edilen bu alımlara kimler başvuru yapabilir?

Yeşilay Cemiyeti yayımladığı personel alım ilanında yukarıda da dile getirdiğimiz gibi her kadro ve her il için ayrı bir ilan metni yayımladı. Bu ilan metninde o kadro için belirlenen başvuru koşulları yer aldı. Adayların tamamının bu koşullara haiz olmaları gerekiyor. 

İlanda Türk vatandaşı olmak, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, her pozisyon için ayrı ayrı belirlenen öğrenim şartını karşılamak, kadrolar için talep edilen özel mesleki koşulların sağlanması şartları bulunuyor. Bu şartların yanı sıra ayrıca Yeşilay Cemiyeti adaylardan Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulmak, görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi koşullara haiz olmasını istiyor. 

İLANLARA BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

İlan başvuruları Yeşilay Cemiyetinin anlaşmalı olduğu kariyer siteleri üzerinden yapılacak. Başvuru yöntemi ise elektronik başvuru olarak açıklandı. 

İlana başvuru yapmak için:  https://bit.ly/2ZaeK33 (Kırmızı olarak verdiğimiz bağlantının tamamını kopyalayın, internet satırına yapıştırın ve enter tuşuna basın)

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir