Gündem

Sadece Dört Banka Vatandaşı Düşündü; Faizleri Komple Kaldırdı! Sıfır Faiz İle Kredi Dönemi Başladı! Tek Yapmanız Gereken…

Sürekli olarak artan küresel enflasyon ile baş edebilmek için sık sık bankalardan kredi çekmek zorunda kalan vatandaşlar, şimdilerde yoldukça yüksek olan faizler nedeniyle çektikleri paranın neredeyse iki katını geri ödüyor. Bu da vatandaşı daha da borçlu hale getirirken; borç sürelerinin giderek daha da uzamasına neden oluyor. Ancak, bu dört banka, kredi verirken ana paranın üzerine herhangi bir faiz koymuyor.

Faizsiz olan kredilerin geri ödemeleri çok daha kolay oluyor. Sadece ana parayı ödeyen vatandaşlar, faiz ödemediği için borçlarını çok daha kısa süre içerisinde kapatıp, rahat bir nefes alabiliyor. 2022 yılında faizsiz kredi veren bankalar ise; QNB Finansbank, Aktif Bank, Garanti BBVA ve ING Bank oluyor. Faizsiz olmasının yanı sıra masrafsız da krediler veren bu bankalar, sadece ana paranın geri ödemesini istiyor.

QNB Finansbank ve Aktif Bank Sıfır Faizli Kredi Detayları

Kredi başvurularını dijital ortama taşıması nedeniyle oldukça kolay ve ulaşılabilir bir hizmet sunan QNB Finansbank, düşük faiz politikası ile ilk kez banka müşterisi olacak olan vatandaşlara tanışma kredisi sunuyor. Bu kredisinin üst limitini 10.000 TL olarak belirlemiş olan QNB Finansbank, bu krediden sadece yüzde 0,98 faiz alıyor. Geri ödemeler konusunda da oldukça esnek bir geri ödeme planı sunan QNB Finansbank, 12 aya kadar vade seçeneği sunuyor. Öte yandan şubesiz bankacılık hizmeti olan N Kolay üzerinden yeni müşterisi olacak herkese, müşteri olduktan sonraki 30 gün boyunca faizsiz kredi sunan Aktif Bank, başvurunun ardından anında 1.000 TL’yi müşterisinin hesabına geçiriyor.

Garanti BBVA ve ING Bank Sıfır Faizli Kredi Detayları

Bankacılık sektörünün önemli dijitalleşmelerinden birini gerçekleştirmesiyle öne çıkan Garanti BBVA, temassız müşteri olma sürecini tamamlayarak mobil uygulaması üzerinden ilk kez banka müşterisi olacak olan herkese anında 5.000 TL kredi veriyor. Sıfır faiz ile bu krediyi veren Garanti BBVA, bu krediden herhangi bir masraf da talep etmiyor. Geri ödemeler konusunda da oldukça uzun bir vade süresi belirlemiş olan Garanti BBVA, 12 aya varan vade seçenekleri sunuyor. ING Bank da 2022 yılında ilk kez müşterisi olacak olan ilk 5.000 kişiye 5.000 TL’ye kadar sıfır faiz ile ihtiyaç kredisi sağlıyor. İhtiyaç kredisini 6 ay vade ile veren ING Bank, kişiye özel ödeme planları da oluşturabiliyor.

İlgili Makaleler