Gündem

O Banka Açıkladı; Tatilcilerin Kampanyası Başlıyor! Bugün Git, Sonra Öde! 6 Aya Kadar Taksit! Üstelik 500 TL Hediye…

Konut kirasından faturalara kadar vatandaşların belini bükmeye başlayan giderler, 2022 yılında tatil yapmayı neredeyse imkansız hale getirmeye başlıyor. Tatile ihtiyacı olan vatandaşlar, bankaların tatil kredilerine başvuru yapmakta çareyi bulurken; bu banka, tatil kredisine gerek bırakmayan bir kampanyanın duyurusunu gerçekleştirmiş bulunuyor.

Tatil yapacak müşterilerine özel olarak yeni bir kampanya hayata geçiren Ziraat Bankası, tatilde bile kazanmanın mümkün olduğunu adeta kanıtlıyor. Tatilde faiziz taksit seçenekleriyle müşterilerini destekleyen Ziraat Bankası, aynı zamanda hediye Bankkart Lira vererek de tatilin bir kısmını bedavaya getirmeyi mümkün halet getirmiş bulunuyor.

Ziraat Bankası, Tatil Kampanyasını Başlatıyor

Yaz aylarının giderek yaklaşmasıyla birlikte yeniden vatandaşları cezbetmeye başlayan tatil paketlerini ulaşılabilir kılmak için harekete geçen Ziraat Bankası, TatilBudur ile dev bir işbirliğine imza atıyor. Bankkart ile TatilBudur’da tek seferde yapılacak 5.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe 500 TL Bankkart Lira hediye eden Ziraat Bankası, müşterilerinin tatilinin bir kısmını ödüyor. Bunun yanı sıra taksitlendirme seçeneği de sunan Ziraat Bankası, tatil yapacak olan müşterilerinin ödemelerini peşin fiyatına 3 ve 6 taksit olacak şekilde iki ayrı vadeye bölme olanağı tanıyor. Kolay bir şekilde başvuru yapılabilecek olan Ziraat Bankası’nın tatil kampanyasına Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS kanallarından katılım sağlamak gerekiyor. 30 Nisan’a kadar devam edecek olan bu kampanyaya SMS ile katılmak için TATILBUDUR yazıp 4757’ye SMS göndermek yeterli oluyor.

Bankkart Lira’lar 12 Mayıs’ta Yükleniyor

Yeni kazandıran kampanyasının detaylarını da açıklamış olan Ziraat Bankası, fiziki tatil paketi alacak olan müşterilerini ödeme işlemlerini muhakkak Bankkart POS cihazlarından yapması yönünde uyarıyor. Kazanılan Bankkart Liraları 12 Mayıs 2022 tarihinde müşterilerinin hesabına aktaran Ziraat Bankası, bu kazanılan Bankkart Liraların son ödeme tarihi olarak ise 12 Haziran 2022 tarihi olarak belirlemiş bulunuyor. Kampanya kapsamına ön provizyon işlemleri, Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemleri dahil etmeyen Ziraat Bankası, söz konusu tarihe kadar harcanılmayan Bankkart Liaraların geri alınacağı konusunda da müşterilerini açıkladığı duyuru aracılığıyla uyarıyor.

İlgili Makaleler