Gündem

Ziraat Bankası Döktürdü; Ramazan Ayı Boyunca Herkes Kazanacak! Kampanyaya Katılan Herkesin Hesabına Anında Nakit Gönderilecek! Son Katılım Tarihi…

Düşük kredi faiz oranlarından avantajlı kredi kartlarına kadar pek çok konuda öne çıkan bankalardan biri olan ve bankacılık sektörünün öncü kurumlarından biri olarak tanınan Ziraat Bankası, Ramazan ayının bereketini müşterileri ile paylaşmak için düğmeye basıyor. Avantajlı bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan Ziraat Bankası, belli tarihler arasında alışveriş yapan her müşterisine TL hediye ediyor.

Kredi kartı ve banka kartlarında sunduğu avantajlar nedeniyle Türkiye’nin en çok tercih edilen bankalarından biri olan Ziraat Bankası, kartlarının kullanımını daha cazip hale getirmek için sürekli olarak kazandıran kampanyalar düzenliyor. Bu kampanyalarına geçtiğimiz gün bir yenisini daha eklemiş olan Ziraat Bankası, Ramazan ayı boyunca yapılan her alışverişe, alışverişlerde TL yerine geçen Bankkart Lira hediye ediyor.

Ziraat Bankası, Ramazan Alışverişlerini Karşılıyor

Müşterilerine özel olarak eşsiz bir Ramazan ayı kampanyası hazırlamış olan Ziraat Bankası, 30 Mart-5 Mayıs 2022 tarihleri arasında Bankkart ile yapılacak olan alışverişlere 150 TL’ye varan Bankkart Liralar hediye ediyor. Kampanya kapsamında market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri alanında üye olan işyerlerinden tek seferde yapılan 300 TL ve üzeri ilk alışveriş 10 TL, ikinci alışverişe 20 TL, üçlüncü alışverişe 30 TL, dördünce alışverişe 40 TL, beşinci alışverişe ise 50 TL olmak üzere toplamda 150 TL Bankkart Lira kazanma şansı sunuluyor. Ziraat Bankası’nın 30 Mart-5 Mayıs 2022 tarihleri arasında devam edecek olan bu kampanyasına SMS ile katılmak için ise RAMAZAN yazıp 4757‘ye SMS göndermek yeterli oluyor. Ayrıca, Ziraat Bankası’nın Ramazan ayı kampanyasına Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr’den katılmak banka tarafından mümkün hale getirilmiş bulunuyor.

Ziraat Bankası’nın Ramazan Ayı Kampanyası Çok Ses Getiriyor

Ramazan ayı kampanyasına dair detaylı bir duyuru yayınlamış olan Ziraat Bankası; Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz kartlarından gerçekleştirilen alışverişleri kampanya kapsamına almıyor. E-ticaret işlemlerini de kampanya dışı bırakmış olan Ziraat Bankası, sadece asıl kart sahipleri kampanyadan faydalanabiliyor. Kampanya kapsamında 150 TL’ye varan Bankkart Lira kazanmak isteyen banka müşterilerinin dikkat etmesi gereken iki şey ise; alışverişleri üye olan işyerlerinden yapması ve bu alışverişlerin ödemelerini muhakkak Bankkart POS’undan geçmesi oluyor. Öte yandan kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liralar, anında Ziraat Bankası müşterilerinin hesabına aktarılıyor.

İlgili Makaleler