Kamu Haberleri

PTTPAL 1100 Operasyon ve Güvenlik Görevlisi Alım İlanı Haziran’da Yayımlanacak Mı?

PTTPAL bünyesine personel alımı için 2018 yılı sonunda bir ilan yayımlandı. Yayımlanan o ilanda Güvenlik Görevlisi ve Operasyon Görevlisi kadrolarına 1100 personel alımı olacağı bildirildi. 

PTT iştiraki olarak görev yapan  PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi, kariyer siteleri üzerinden yayımladığı ilanını daha sonra iptal etmişti. 

PTTPAL PERSONEL ALIM İLANI UNUTULDU MU?

PTTPAL tarafından o dönem iptal edilen personel alım ilanında, adaylar ilana oldukça yüksek oranda ilgi göstermişlerdi. Bu ilginin asıl nedeni ise ilanda yer alan başvuru koşulları olmuştu. Öğrenim şartı başta olmak üzere diğer alanlarda talep edilen koşullar adaylar tarafından karşılanmıştı. 

İşte Talep Edilen O Koşullar

Bu koşullarda dikkat çeken en önemli husus öğrenim şartı konusunda olmuştu. Zira kurum erkek adaylardan en az ilkokul mezunu, kadın adaylardan da en az lise mezunu personel alımı yapacağını ilan etmişti. Bu şartın dışında kurum adaylardan; erkekler için 22-32 yaş aralığında olunmasını, kadınlar için 18-27 yaş aralığında olunmasını istedi. Bunun yanında boy şartı bulunan ilanda, ”Erkekler en az 1.73 cm. , bayanlar en az 1.64 cm. boyunda olmak. ” maddesi yer almıştı. 

İLAN NE ZAMAN YAYIMLANIR?

PTTPAL tarafından iptal edilen personel alımlarına ilişkin o dönem elde edilen bilgilerde Haziran ayında yayımlanacağı yönündeydi. Ancak ilan henüz yayımlanmadı. İlan Haziran ayında yayımlanırsa Kamuilanlari.com olarak anında sizlerle paylaşacağız.

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir