Gündem

Akaryakıt Zamlarına İlk Dur Aytemiz’den Geldi! Bu Kampanyaya Katılan Herkese Anında 50 TL Akaryakıt Hediye Edilecek! Kampanya Katılımı İçin…

Günden güne artmaya devam eden akaryakıt fiyatları dur durak bilmezken, bu hafta benzin 19 TL sınırını aşarken; motorin 21 TL sınırında seyretti. Oto gaz (LPG) ise haftayı 12 TL’ye yaklaşan fiyatı ile kapattı. Hal böyle olunca akaryakıt, en pahalı ihtiyaçlardan biri haline dönüştü. Buna karşı sürekli olarak kampanyalar düzenleyen bankalar ve benzin istasyonları vatandaşların daha uygun akaryakıt alabilmesi için harekete geçti.

Müşterilerine özel olarak yeni bir kampanya düzenlemiş olan Türkiye İş Bankası, bugün Aytemiz ile gerçekleştirdiği iş birliğini paylaştı. Yüksek akaryakıt fiyatlarına karşı akaryakıt alımı yapan müşterilerinin alışverişlerinin bir kısmını bedavaya getirmesi için düğmeye basan Türkiye İş Bankası, Maximum Kart sahipleri için kaçırılmaması gereken bir fırsat hazırladı. Kampanyasının detaylarını da duyuran Türkiye İş Bankası, kampanyaya katılım için son tarihi de verdi.

Türkiye İş Bankası ve Aytemiz İş Birliği Kazandırıyor

Türkiye İş Bankası ve Aytemiz artan akaryakıt fiyatlarına karşı el ele verdi ve ortaya harika bir kampanya çıkardı. Türkiye İş Bankası tarafından gerçekleştirilen duyuruya göre; Maximum Kart kullanıcılarının 1 Nisan 2022 ile 15 Mayıs 2022 tarihleri arasında Maximum anlaşmalı Aytemiz istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde yapacakları 150 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişlerine yine Aytemiz istasyonlarında kullanmak üzere 40 TL MaxiPuan hediye edileceği öğrenildi. Ayrıca ödemelerin en az birini Maximum Mobil Aytemiz Mobil Ödeme ile yapan Türkiye İş Banklıların ek 10 TL olmak üzere toplamda 50 TL MaxiPuan kazanabileceği açıklandı.

Akaryakıt Kampanyasına Katılmak İçin Bir Tık Yetiyor

Dijitalleşen bankacılık sektörüne en hızlı ayak uyduran bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, kampanyaya katılımlarını da mobil ve internet bankacılığı içerisine taşıdı. Bu nedenle Aytemiz ve Türkiye İş Bankası’nın gerçekleştirdiği akaryakıt hediyesi kampanyasına katılmak için vatandaşların yapması gereken tek şeyin Maximum Mobil uygulaması içerisinde yer alan “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyayı bularak “Katıl” butonuna tıklamak olduğu bankadan yapılan duyuru ile ortaya çıktı. Öte yandan Türkiye İş Bankası, bu kampanya kapsamında hediye edeceği 50 TL MaxiPuanlar için son kullanım tarihini de belirledi. Kampanya kapsamından kazanılan MaxiPuanları sadece Maximum üyesi Aytemiz istasyonlarından kullandırtan Türkiye İş Bankası, MaxiPuanların son kullanım tarihinin ise 30 Haziran 2022 tarihi olduğunu açıkladı.

İlgili Makaleler