Gündem

Bu Kampanyanın Önünde Ne Benzin Ne Motorin Ne De LPG Zammı Durabilir! O Banka Açıkladı; Anında 500 TL Akaryakıt Hediye Edecek!

Bir süredir Rusya ile Ukrayna arasındaki sıcak temas nedeniyle sürekli olarak zamlı bir şekilde satılmaya başlayan benzin ve motorin haftayı indirimle aşsa da özellikle ulaşım sektöründe hizmet veren vatandaşlar için yeterli gerilemeyi yaşamadı. Hala 20 TL sınırında seyreden benzin ve motorin fiyatlarına bir de 63 kuruşluk oto gaz (LGP) zammı eklenince vatandaşlar araçlarını kullanamaz hale geldi. Öte yandan ING Bank, tüm bu sorunları ortadan kaldıracak harika bir kampanya hazırladı.

Petrol Ofisi ile harika bir iş birliğine giden ING Bank, akaryakıt alan müşterilerinin cebinin rahatlaması ve alımlarından bir kısmının bedavaya gelmesi için harekete geçti. Yeni kampanyasını geçtiğimiz gün banka müşterileri için yayınlanan ING Bank, kampanya kapsamındaki şartlar doğrultusunda akaryakıt alımı yapacak olan her müşterisine 500 TL değerinde puan hediye edeceğini açıkladı. Öte yandan ING Bank, kampanyasının tüm detaylarını da kamuoyu için paylaştı.

ING Bank ve Petrol Ofisi İş Birliği Tam 500 TL Kazandırıyor

Petrol Ofisi ile eşi benzeri görülmemiş bir iş birliğine giden ING Bank, akaryakıt alımı yapacak olan müşterileri için bir kampanya hazırlamış bulunuyor. Bu kampanya kapsamında ING Bank kredi kartı ile 12 ay boyunca düzenli olarak her ay 500 TL akaryakıt alımı yapacak olan banka müşterileri anında 500 TL değerinde puan kazanıyor. Harcama sözüne güvenerek, müşterilerinin hesabına anında 500 TL’yi gönderen ING Bank, kampanya kapsamında kazanılan ödüller için de müşterilerini bekletmiyor.

ING Bank ve Petrol Ofisi Kampanyasının Mobil Ödeme Şartı Bulunuyor

Müşterilerine anında 500 TL hediye eden ING Bank, müşterilerinin bir aylık yakıtını karşılayabilmek adına hediye ettiği bu puanların sadece anlaşmalı Petrol Ofisleri’nden benzin, motorin ve LPG alımlarında kullanılmasına izin veriyor. 12 ay boyunca her ekstrede 500 TL’lik akaryakıt alım şartı arayan ING Bank, ödemelerin “Öde Geç” yöntemi ile yapılması şartını arıyor. Bunun için kampanyaya katılım sağlayacak olan ING Banklıların Petrol Ofisi mobil uygulamasında mobil ödemeye kayıtlı olması ve öde geç bölümündeki plaka ve ING kredi kartlarını tanımlanmış olmasına dikkat etmesi gerekiyor.

İlgili Makaleler