Gündem

Vakıfbank Bir Kez Daha Elini Taşın Altına Koydu; Başvuru Yapan Her Vatandaşa 150 TL Değerinde Gıda Hediye Edecek! Başvurular İçin…

Hızla artan enflasyonun en çok etkilediği alanlardan biri de gıda, dolayısıyla da vatandaşın mutfağı oluyor. Geçtiğimiz gün açıklanan Mart ayı enflasyon rakamlarına göre, yıllık bazda en çok artışı yaşayan hizmetler arasında ikinci sırayı alan gıda ayçiçek yağından şekere her ürünün adeta günlük zam almasıyla da bu enflasyonun varlığını vatandaşa net bir biçimde gösteriyor. Gıda alışverişi yapan vatandaşlara çağrıda bulunan Vakıfbank ise, 150 TL hediye ediyor.

Müşterilerine yönelik sık sık kampanyalar düzenleyen bankalar, dönemin şartlarına göre kampanyalarını özellikle belli bir alana yoğunlaştırıyor. Bu ayın banka kampanyalarında en çok görülense sürekli olarak zam alan gıda ve akaryakıt alanları oluyor. Gıda alışverişlerine dair yeni bir kampanya düzenlemiş olan Vakıfbank ise, kendi banka müşterisi olan ve kampanya kapsamındaki şartları yerine getiren herkese 150 TL değerinde puan hediye ediyor.

Vakıfbank’tan Gıda Alışverişi Yapan Müşterilerine Anında 150 TL’ye Varan Puanlar Geliyor

Artan gıda fiyatlarına karşı müşterilerini korumak için harekete geçmiş olan Vakıfbank, yeni kampanyası ile müşterilerini buluşturmuş bulunuyor. Bu kampanya kapsamında Vakıfbank tarafından World POS cihazlarından yapılan 200 TL ve üzeri tutardaki her gıda alışverişine 15 TL, toplamda ise150 TL World Puan hediye ediliyor. Ramazan ayına özel olarak oluşturulmuş olan bu kampanya kapsamında gıda alışverişlerinin internet aracılığıyla yapılması da kabul ediliyor. Ancak Migros Sanal Market aracılığı ile yapılan alışverişler, kampanya kapsamında değerlendirilmiyor.

Vakıfbank’ın Gıda Alışverişi Kampanyasına Sadece Bir SMS İle Katılım Sağlanabiliyor

Sadece Ramazan’a özel olarak oluşturulmuş olan bu kampanya Vakıfbank tarafından yayınlanan duyuruya göre 8 Mayıs 2022 tarihinde son buluyor. O güne kadar kazandıkları puanlara hemen 12 Mayıs tarihinde kavuşan Vakıfbanklıların kazandıkları puanları harcamak için ise 13 Haziran 2022 tarihine kadar vakti bulunuyor. Verilen süre içerisinde harcanmayan puanlar diğer tüm kampanyalarda olduğu gibi banka tarafından geri alınıyor. Öte yandan Vakıfbank’ın gıda alışverişi kampanyasına katılmak sadece bir SMS atmak ile mümkün oluyor. Bu kampanyaya katılacak olan Vakıfbanklıların GIDA yazıp bir boşluk bırakıp kredi kartının son 6 hanesini yazmaları ve 6635’e kısa mesaj göndermesi gerekiyor.

İlgili Makaleler