Gündem

Cep Telefonu Olan Herkes Başvuru Yapabiliyor! Başvuran Herkese İse Anında 55 Bin TL Havale Ediliyor! Üstelik…

Giderek daha teknolojik hale gelmiş olan bankacılık sektörü şu an vatandaşların önündeki tüm engelleri kaldırdığı bir döneme girişi yapmış bulunuyor. Artık emekli maaşını taşıma işleminden kredi çekimine kadar her türlü bankacılık faaliyeti cep telefonları üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Bazı bankalar ise, sadece bir SMS başvurusu ile binlerce TL’lik kredileri, vatandaşların hesabına iletiyor.

Dijital çağın en büyük getirilerinden biri olan mobil bankacılık ve internet bankacılığı hizmetlerinden yararlanmak için gereken tek şey bir cep telefonu ve internet bağlantısı oluyor. Bu sayede vatandaşlar, günün her saati herhangi bir mesai kısıtlaması olmaksızın, nakit ihtiyaçlarını banka kredileri aracılığıyla giderebiliyor. Denizbank ve Yapı Kredi Bankası ise, haftanın 7 günün, günün 24 saati kredi sağlayan bankaların başında geliyor.

Denizbank’ın Hızlı Kredileri, Nakit İhtiyacını Anında Karşılıyor

Bankacılık sektöründe yenilikçi anlayışı nedeniyle her zaman öne çıkan kurumlardan biri olan Denizbank, SMS ile kredi sağlayan avantajlı bankaların başında geliyor. SMS ile sağladığı kredinin üst limitini 55 bin TL olarak belirlemiş olan Denizbank, 50 bin TL’ye kadar olan krediler için 36 ay, 50 bin TL üzerinde olan krediler içinse 24 ay vade seçeneği sunuyor. Dijital kredisini yüzde 2,47 faiz oranı ile başlatan Denizbank, esnek ödeme planlarıyla da müşterilerini rahatlatıyor. Öte yandan Denizbank’ın SMS ile ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen banka müşterilerinin “KREDİM”, “TCKN”, “Doğum Tarihi” (GG.AA.YYYY) yazarak 3280’e SMS göndermesi yeterli oluyor. Ayrıca Denizbank’ın bu kredisinin aylık taksitleri 455,58 TL’ye kadar düşürebiliyor.

Yapı Kredi Bankası’nın Anında İhtiyaç Kredisi 7/24 Onaylanıyor

Avantajlı bankacılık hizmetleri ile öne çıkan özel bankalardan biri olan Yapı Kredi Bankası, anında ihtiyaç kredisi dönemini başlatmış bulunuyor. Mesai saati aramaksızın müşterilerinin kredi başvurularını kabul eden Yapı Kredi Bankası, dijital kredisinin faiz oranlarını yüzde 3,14’ten başlatıyor. 36 aya seçeneği de sunan Yapı Kredi Bankası, bu kredisinin üst limitini müşterisinin kredi notuna göre değişken bir parametrede belirliyor. Öte yandan Yapı Kredi Bankası’nın avantajlı SMS kredisine başvuru yapmak için “Bireysel”, “TCKN”, “Aylık Gelir”, “Doğum tarihi” bilgilerini sırasıyla yazıp 4411’e SMS göndermek gerekiyor.

İlgili Makaleler