Gündem

Vakıfbank N11 Alışverişlerinizin 5 Bin TL’sini Anında Karşılıyor! Sepete Ekledikten Sonra Tek Bir Tık Yetiyor! Üstelik…

Kredi ve kredi kartlarının giderek daha yaygın kullanılmaya başlanmasıyla birlikte vatandaşlar en küçük alışverişleri için dahi bankalardan destek alır hale geldi. Bu nedenle alışveriş kredi uygulamalarını daha da çeşitlendiren bankalar, e-Ticaret platformları ile gittikleri iş birliği sonucunda vatandaşların alışverişlerini ödemeye başladı. Öte yandan yeni kampanyası ile müşterilerini buluşturan Vakıfbank da bu bankaların arasında yer aldı.

Türkiye’nin en köklü kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, vatandaşların ani ihtiyaçlarını şubeye gelmeden karşılayabilmesi ve alışverişlerine kesintisiz bir biçimde devam edebilmesi için dijital kredi dönemini başlattı. Vakıfbank ve n11 iş birliği içerisinde gerçekleştirilen bu dijital kredi ile ilgili tüm detayları da paylaşmış olan Vakıfbank, başvuru yapmak isteyen vatandaşların ne yapması gerektiğini de açıklığa kavuşturdu.

Vakıfbank ile N11 Alışverişler Devam Etsin Diye İş Birliği Gerçekleştiriyor

E-Ticaret sistemlerden biri olan n11 her geçen gün daha da genişleyen ürün yelpazesi ile tüm ihtiyaçları vatandaşların kapısına kadar getirmeye devam ediyor. Beyaz eşyadan mobilyaya; gıda ürünlerinden elektroniğe kadar her kategoride sadece tek bir tıkla alışveriş yapabilme kolaylığı sunan n11, Vakıfbank ile gerçekleştirdiği iş birliği sonucu alışverişleri daha da kolay hale getirmiş bulunuyor. Vakıfbank ve n11 iş birliği çerçevesinde dileyen vatandaşlar alışverişlerini yaptıktan sonra gelen ödeme ekranından 5 bin TL’ye kadar faizsiz alışveriş kredisi kullanabiliyor. Üstelik Vakıfbank bu dijital kredisini 36 aya varan vade seçenekleriyle de daha avantajlı hale getiriyor.

Kredinin Hesaba Havalesi İçin MasterPass Üyesi Olmak Yetiyor

Vakıfbank ve n11 iş birliği vatandaşların özellikle bayram önü hiçbir eksiğinin kalmaması için hayata geçirilmiş bulunuyor. Vakıfbank müşterilerinin başvuru yapması halinde anında yararlanabileceği bu kredi seçeneğinden yararlanabilmek için Vakıfbank Bankomat kartının MasterPass tabanına kayıtlı olması gerekiyor. Bir güvenli ödeme sistemi olan MasterPass, kartların internet dünyasında hafızada tutulduğu yeri ifade ediyor. Vakıfbank’tan faizsiz 5 bin TL kredi alabilen vatandaşların aldıkları kredi tutarı önce Masterpass ödeme sistemine kayıtlı olan Bankomat hesabına, ardından da 3D ödeme onayı olarak n11 ödeme ekranına geçmiş oluyor. Böylece alışverişler kesintisiz bir biçimde devam ediyor.

İlgili Makaleler