Gündem

Ziraat Bankası İle Metro El Ele Verdi; Ayçiçek Yağı Sadece 54 TL’ye İndi! Sadece 11 Mayıs’a Kadar Geçerli Olacak! Katılım İçin…

Kazandıran kampanyalarının sayısını her geçen gün artıran Ziraat Bankası, bu kez Metro Marketleri ile iş birliğine gidiyor. Bu iş birliği sonucu ise, 5 litrelik ayçiçek yağı sadece 54 TL’ye geliyor.

Banka ve kredi kartlarını kullanan müşterilerine özel olarak Ramazan kampanyası düzenlemiş olan Ziraat Bankası, Metro Marketleri’nden yapılacak olan alışverişlere TTL değerinde Bankkart Lira hediye ediyor.

Ziraat Bankası ve Metro El Ele Veriyor

Ramazan ayına özel olarak kazandıran bir kampanya hazırlamış olan Ziraat Bankası, Metro ile iş birliği sonucunda müşterilerine TL yerine geçecek olan 75 TL Bankkart Lira hediye ediyor. Ziraat Bankası ve Metro Marketleri’nden gerçekleştirilen açıklamaya göre; Metro Marketler’de Bankkart POS’undan tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri alışverişe 75 TL Bankkart Lira hediye ediliyor. Bu kampanyaya mobil uygulama üzerinden katılmak isteyen Ziraat Bankası müşterilerinin kullanması gereken uygulama Bankkart Mobil oluyor. SMS ile kampanyaya katılmak isteyen Ziraat Banklıların ise “METRO” yazarak 4757’ye SMS göndermesi gerekiyor. 11 Mayıs 2022 tarihine kadar geçerli olacak bu kampanya kapsamında yapılan alışverişlere Bankkart Lira kullanımları ile ödenen tutarlar, tütün ve içki ürünü alımları ile kontör yüklemeleri dahil edilmiyor. Hem peşin hem de taksitli işlemleri kampanya kapsamında değerlendiren Ziraat Bankası, ek kart üzerinden yapılan harcamanın puan kazandırması halinde bu puanları asıl kart sahibine yükleyeceğini bildirmiş bulunuyor. Kazanılacak olan Bankkart Liraları yine Metro Marketleri’nde kullanma şartı koymuş olan Ziraat Bankası, Bankkart Liraları 23 Mayıs 2022 tarihine kadar müşterisinin hesabına yüklüyor. Bu Bankkart Liraların son kullanım tarihi olarak 23 Mayıs 2022 tarihini belirlemiş olan Ziraat Bankası, bu tarihe kadar kullanılmayan Bankkart Liraları geri alıyor.

Ziraat Bankası ve Metro Kampanyası TMO Ayçiçek Yağını 54 TL’ye Getiriyor

Ziraat Bankası’nın Metro ile gerçekleştirdiği işi birliği kapsamında tek seferde 750 TL ve üzeri alışveriş yapan banka müşterileri anında 75 TL Bankkart Lira kazanıyor. Bu Bankkart Liralar ise, bir sonraki Metro alışverişlerinde Ziraat Bankası müşterilerine indirim sağlıyor. Bu kapsamda şimdilerde Metro marketlerinde satılmaya başlanmış olan TMO marka 5 litrelik ayçiçek yağının fiyatı geçtiğimiz hafta itibariyle 129 TL’ye indirilmiş bulunuyor. Üzerine bir de Bankkart Liralarını kullanan Ziraat Bankası müşterileri bu ayçiçek yağını sadece 54 TL’ye satın alabiliyor.

İlgili Makaleler