Gündem

Sadece Emekli Olanları Değil, SGK’Dan Gelir Elde Eden Herkese Veriliyor; Başvuru Yapmak Yetiyor. Anında 2.500 TL’ye Kadar Nakit Hediye Ediliyor!

Nakit promosyonlar 2022 yılında da banka seçiminin önemli faktörlerinden biri oluyor. Geçtiğimiz yıllarda Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşma imzalamış olan özel bankalar, emekli olan müşterilerine üç yıla bir promosyon ödemek ile yükümlü tutuluyor. Üstelik promosyonlardan sadece SSK, Bağ-Kur ya da Emekli Sandığı emeklileri değil SGK’dan dul ve yetim aylığı gibi gelir elde edenler de yararlanabiliyor.

Bankaların en çok yarıştığı alanlardan biri olan promosyon ödemeleri, 2022 yılında da bankaların birbirinden cazip teklifler ile vatandaşların karşısına çıkmasını sağlıyor. Genellikle bir maaş kadar ya da bir maaştan fazla ödenen emekli promosyonları vatandaşların rahat bir nefes almasını sağıyor. Öte yandan 2022 yılında banka promosyonları yarışında öne çıkan Denizbank ve kamu bankaları emekli olanlara sunduğu avantajlar ile diğer bankaları bu yarışta geçmeyi başarıyor.

Denizbank Promosyon Ödemelerine Devam Ediyor

Emekli olan müşterilerine yönelik olduğu gibi SGK’dan gelir elde eden müşterilerine de promosyon ödemeleri gerçekleştiren Denizbank, maaşa göre ödeme sunuyor. Buna göre 1.500 TL altında maaş alan emekliler için 675 TL; 1.500 TL ile 2.500 TL arası maaş alan emekliler için 850 TL promosyon ödemesi gerçekleştiren Denizbank, 2.500 TL ve üzerinde maaş alan emekliler için ise 1.000 TL promosyon ödemesi sağlıyor. Bunun yanı sıra otomatik fatura talimatı vermek işlemeni yerine getiren müşterilerine ek promosyon ödemeleri de sunan Denizbank, 2.500 TL’ye kadar promosyonlar verebiliyor. Promosyondan yararlanmak için ise tek şart, maaşını Denizbank’a taşıyan kişinin maaşını üç yıl boyunca Denizbank’tan almaya söz vermesi oluyor.

Kamu Bankaları Da Promosyon Yarışına Dahil Oluyor

Kamu bankaları da tıpkı özel bankalar gibi SGK ile anlaşmaya varan bankalar arasındaki yerini alıyor. Emekli Sandığı, SSK ya da Bağ-Kur emeklilerine çeşitli promosyonlar sunan kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank 2022 yılında aynı promosyon tutarlarını ödemeyi vaat ediyor. SGK’dan gelir elde edenlere, maaşını kendi bankasına taşıyan vatandaşlara ve üç yıldır kendi bankasından maaş alıp, bu sene sözleşme yenilecek olan vatandaşlara maaş tutarına göre promosyon ödemesi gerçekleştiren Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank aylık 1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 500 TL; aylık 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625 TL; 2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara ise 750 TL promosyon sağlanıyor.

İlgili Makaleler