Gündem

İlk Yaz Kampanyası Geldi; Tatile Çıkmadan Ziraat Bankası’na Haber Verenler Anında 500 TL Kazanıyor! Üstelik Tatil Harcamaları….

Yaz aylarının giderek yaklaşmaya başlaması, bir sene boyunca yorulan vatandaşların da tatil planlarını hayata geçirmeye başlaması anlamına geliyor. Özellikle erken tatil planı yapan vatandaşlar, erken rezervasyon ile daha uygun tatiller yapabiliyor. Bunun için harekete geçen Ziraat Bankası ise, tatil yapmayı daha da kolay hale getiriş bulunuyor.

Müşterilerine özel olarak tatil kampanyası başlatmış olan Ziraat Bankası, tatil alışverişlerine hem hediye TL hem de taksit veriyor. Böylelikle tatil yapmayı oldukça kolaylaştıran Ziraat Bankası, aynı zamanda müşterilerinin bir sonraki tatil ya da başka bir harcamasının bedavaya gelmesini sağlıyor.

Ziraat Bankası İle Tatiller Bedavaya Geliyor

Ziraat Bankası’nın yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte hayata geçirdiği yeni kampanyası çok ses getirmiş bulunuyor. Ziraat Bankası’ndan gerçekleştirilen açıklamaya göre; TatilBudur’dan tek seferde yapılacak 5.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe 500 TL Bankkart Lira hediye ediliyor. Bu kapsamda 5.000 TL ve üzeri tatil fırsatı satın alan Ziraat Bankalılar, yaz otellerinde peşin fiyatına 3 ve 6 taksit seçeneğiyle ödemelerini de kolaylıkla gerçekleştirebiliyor. 30 Nisan’a kadar devam eden bu kampanya kapsamına Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS kanallarından katılım sağlanabiliyor. SMS ile tatil kampanyasına dahil olmak isteyen Ziraat Banklıların yapması gereken tek şey ise, TATILBUDUR yazıp 4757’ye SMS göndermek oluyor.

Ziraat Bankası’nın 500 TL Hediyesini Kullanım İçin Son Gün 13 Haziran

Kampanya kapsamına tutarların dahil edilebilmesi için alışverişlerin muhakkak Bankkart POS cihazlarından yapılması şartını koyan Ziraat Bankası, bu kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liraları kazanan müşterisinin hesabına 12 Mayıs 2022 tarihine kadar aktarıyor. Bu aktarımın arından müşterilerine 1 ay kullanım süresi sunan Ziraat Bankası, bir ay boyunca kullanılmamış olan Bankkart Liraları 13 Haziran 2022 tarihinde geri alıyor. Her müşterinin sadece bir kez yararlanabileceği Ziraat Bankası’nın bu kampanyasına bireysel kart sahipleri katılım sağlayabiliyorken; Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart gibi kart sahipleri kampanyadan yararlanamıyor. Bunun yanı sıra ön provizyon işlemlerini ve Bankkart Liralar ile yapılan alışverişleri kampanya kapsamında dahil etmeyen Ziraat Bankası, ek kartları kampanyaya dahil ediyor ve ek kartlar ile yapılan harcamaları ise asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil ederek, hesaplamalarını gerçekleştiriyor.

İlgili Makaleler