Sözleşmeli Personel Alım İlanları

KPSS Şartı Olmadan Dışişleri Bakanlığı Personel Alım İlanı Yayımladı

Dışişleri Bakanlığı resmi internet sayfası aracılığıyla sözleşmeli Sekreter kadrosu için personel alımı yapacağını ilan etti. KPSS şartının yer almadığı personel alım ilanında yer alan diğer koşullar. 

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Dışişleri Bakanlığı’nca yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanı Sekreter kadrosu için yayımlandı. T.C. Frankfurt Başkonsolosluğu bünyesinde görevlendirmek üzere yayımlanan ilana göre alımlarda 1 personel istihdam edilecek. 

Başvuru Koşulları

Söz konusu personel alım ilanı için bakanlık adaylardan en az lise mezunu olmalarını istiyor. Öğrenim şartını sağlayan adaylardan talep edilen en önemli koşul ise yabancı dil şartı. 

Dışişleri Bakanlığı ilan için  başvuru yapacak adayların çok iyi derece Almanca ve Türkçe bilmeleri gerektiğini ifade etti. Peki bu koşulların yanı sıra adayların hangi özelliklere haiz olmaları isteniyor? İşte ilan metninde yer alan diğer koşullar;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Sınav tarihi itibariyle 41 yaşından gün almamış olmak, Kamu haklarından yoksun bulunmamak, Erkekler için askerliğini yapmış olmak veya yapmış sayılmak, Her türlü iklim koşullarında görev yapmaya engel durumu bulunmadığını sağlık kurulu raporu ile belgelemek, Bilgisayar ve daktilo kullanabilmek.

BAŞVURULAR ŞAHSEN YADA POSTA YOLU İLE

İlan için gerekli koşullar sağlandığında ilan metninde yer alan başvuru adresine yine ilan metninde yer alan başvuru evrakları ile birlikte başvuru yapılacak. Başvurular şahsen yapılabileceği gibi 26 Haziran 2019 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Başkonsolosluğa ulaşacak şekilde posta yoluyla da yapılabilecek. 

İlan metni için Dışişleri Bakanlığı’nın Duyurular sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir