Gündem

Tatile Çıkacak Olanların Bu Kartı Varsa; Olay Bitti! Tatilin Anında 500 TL’si Bedavaya Gelecek! Hem De…

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte vatandaşların tatil planları da hızlanıyor. Tatil planlarını kartları ile ödeyecek olan vatandaşlar ise, farklı kampanyalar sayesinde taksitli bir şekilde tatillerini kolaylıkla gerçekleştirebiliyor. Bu banka ise, taksit üzerine bir de tatil alışverişi yapan müşterilerine 500 TL hediye veriyor.

Vatandaşları her alanda destekleyen kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, havaların ısınmasıyla birlikte oldukça kazançlı bir kampanyaya imza atmış bulunuyor. Tatil alışverişi gerçekleştirecek olan banka müşterilerine özel olarak TL değerinden Bankkart Liralar hediye edecek olan Ziraat Bankası, tatilbudur.com ile iş birliğine gidiyor. İmzaladığı protokol kapsamında müşterilerinin tatilinin bir kısmını bedavaya getirmesini sağlayan Ziraat Bankası, kampanya için katılım şartlarını da belirlemiş bulunuyor.

Ziraat Bankası, Tatil Alışverişlerine 500 TL Bankkart Lira Veriyor

Tatil yapacak olan müşterilerine seslenen Ziraat Bankası, Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile TatilBudur’dan tek seferde yapılacak 5.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe 500 TL Bankkart Lira hediye edeceğini duyurmuş bulunuyor. Tatil ödemelerini de taksitli yapmaya olanak tanımış olan Ziraat Bankası, yaz otellerinde peşin fiyatına 3 ve 6 taksit fırsatı sunuyor. 30 Nisan’a kadar devam edecek bir tatil kampanyası oluşturmuş olan Ziraat Bankası, kampanya katılımları için müşterilerini Bankkart Mobil ya da bankkart.com.tr’ye davet ediyor. SMS ile de katılımları mümkün hale getirmiş olan Ziraat Bankası’nın bu kampanyasına SMS ile dahil olmak için TATILBUDUR yazıp 4757’ye mesaj göndermek gerekiyor.

Ziraat Bankası’nın Kampanyası Çok Ses Getiriyor

Kampanyasına dair detayları da belirtmiş olan Ziraat Bankası, Bankkart Lira hediye edebilmek için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından şartını arıyor. Kazanılan Bankkart Liraları 12 Mayıs 2022 tarihine kadar müşterisinin hesabına yükleyecek olan Ziraat Bankası, bu Bankkart Liraların son kullanım tarihi olarak da 12 Haziran 2022 tarihini belirlemiş bulunuyor. Bu tarihe kadar kullanılmayan Bankkart Liraları geri alacağını belirten Ziraat Bankası, müşterilerini bu konuda uyarıyor. Ek kartlar ile yapılan harcamaların kazandırdığı Bankkart Liraları asıl kart sahibi müşterisinin hesabına aktaracağını belirten Ziraat Bankası, sadece bireysel kart müşterilerinden kampanyalarını yararlandırıyor. Bu kapsamda Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart gibi kartlar kampanyadan yararlanamazken; ön provizyon işlemleri, Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler ve iptal ile iade işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmiyor.

İlgili Makaleler