Gündem

Et Ve Süt Kurumu’na Kadar Gitmeye Gerek Kalmayacak; A101, BİM, ŞOK Marketlerine Uğramak Yeterli Olacak! Bu Hafta Kırmızı Etin Kilogramı Sadece…

Sürekli olarak artan fiyatları ile vatandaşların cebini yakan ürünler arasındaki yerini yeni yoldan bu yana almaya başlamış olan kırmızı et ve kırmızı et ürünleri, bir süredir sofralara gelemeyecek kadar çok zamlanmış bulunuyor. Özellikle Ramazan ayında daha sık sofralarda yer alması gereken kırmızı et ve kırmızı et ürünleri A101, BİM ve ŞOK marketlerinin uygun fiyat politikasıyla daha kolay sofralara ulaşmaya başlıyor.

Bir süredir Et ve Süt Kurumu önünde uygun ce sağlıklı kırmızı et alabilmek için kuyruklar oluşturan vatandaşlar, Et ve Süt Kurumu’ndan kötü haber ile fiyatların zamlandığını öğrenmişti. Ramazan ayı nedeniyle yapılan zammın geri çekilmesi için talimat veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise, vatandaşlara yeni bir müjde vermişti. O müjdenin hemen ardından bir müjde de A101, BİM ve ŞOK marketlerinden geldi!

A101, BİM Ve ŞOK Marketlerinde Kırmızı Et Ürünlerinde İndirimler Başlıyor

Geçtiğimiz günlerde Et ve Süt Kurumu’na gelen zam, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ve Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’nin girişimiyle geri çekilmişti. Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, et ve et ürünlerinin Et ve Süt Kurumu’nda Ramazan ayı boyunca piyasanın yüzde 15 ila 20 altında satışa çıkaracağını duyurmuştu. Bunun üzerine bir de satış noktalarının artırıldığını duyuran Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Et Süt Kurumu’nun 18 satış mağazasının yanı sıra Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinin 150’sinde de uygun fiyatlı etlerin yer alacağını açıklamıştı. Bu kez indirim hamlesi A101, BİM ve ŞOK marketlerinden geldi.

A101, BİM Ve ŞOK Marketleri 13 Nisan Et Fiyatlarında İndirime Gidiyor

Et ve Süt Kurumu’nun ardından indirim için düğmeye basan A101, BİM ve ŞOK marketleri kırmızı et ürünlerinde fiyatlarını adeta dibe kadar çekti. 13 Nisan 2022 tarihi itibariyle 400 gramlık Kombinet dana kıymayı 38,90 TL’ye indiren A101 marketleri, diğer kırmızı et ürünlerinde de indirimler gerçekleştirdi. BİM marketleri, 400 gramlık dana evlik sucuğu 49,90 TL’ye kadar indirirken; ŞOK marketleri ise 400 gramlık Lezzetlim dana kıymayı 41,50 TL’ye, 400 gramlık Lezzetlim dana kuşbaşını 43,50 TL’ye, 300 gramlık Lezzetlim dana döneri ise 28,90 TL’ye indirdi.

İlgili Makaleler