Gündem

Bu Üç Bankanın Önünden Geçen Kimsenin Borcu Kalmıyor! Şartsız, Kefilsiz Anında Borç Transfer Kredisi Veriliyor! Üstelik…

Kredi kartları ve krediler her ne kadar kurtarıcı olsa da aynı zamanda vatandaşların borçlanmasına da neden oluyor. Borçlanan vatandaşlar ise, başka kredi çekmekte zorlanıyor. Ancak bu bankalar bu durumun önüne geçmek için borç transferi kredi dönemini başlatmış bulunuyor.

Bankalara borcu olan vatandaşların kredi notları düştüğü için diğer bankalardan kredi çekmesi pek de mümkün olmuyor. Ancak bazı bankalar sadece borcu olan vatandaşlara hitap eden kredi paketleri ile hem bu sorunu ortadan kaldırıyor hem de vatandaşların borçlarını tek bir çatı altında topluyor.

Borç Transfer Kredileri Vatandaşların Yükünü Hafifletiyor

Özellikle son dönemde bankaların oluşturduğu kredi türlerinden biri olan borç transfer kredileri, başka bankalara kredi ya da kredi kartı olan vatandaşlara hitap ediyor. Bu kredi türü ile diğer bankalara olan tüm borçlarını kapatabilecek olan vatandaşlar hem borçlarını tek bir çatı altında toplarken hem de borçlarının yeniden yapılandırmasını sağlayabiliyor. Öte yandan borç transfer kredilerinde en avantajlı hizmeti ING Bank, Türkiye İş Bankası ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) veriyor.

Bu Bankalar Vatandaşların Borçlarını Ödüyor

Borçlu olan vatandaşın her dönem yanında olan bankalardan biri olan ING Bank, 2022 yılında borç transfer kredileri vermeye devam ediyor. Borç transfer kredilerini yüzde 2,14 faiz oranı ile sunan ING Bank, 36 aya varan vade seçenekleriyle de geri ödemeleri oldukça esnetiyor. ING Bank’tan bu şartlar altında borç transfer kredisini 10.000 TL tutarında çekecek olan vatandaşların geri ödemeleri ise, 429 TL olarak hesaplanıyor.

Türkiye’nin en eski özel bankalarından biri olan Türkiye İş Bankası da borç transferi kredisi veren kurumlar arasında yer alıyor. Bankasına başvuru yapan vatandaşların borçlarını ödeyecek krediyi yüzde 1,90 oranından veren Türkiye İş Bankası, vade seçeneğini ise tutara göre belirliyor. Tutara bağlı olarak 36 aya varan vade seçeneği sunan Türkiye İş Bankası’ndan bu şartlar altında çekilecek olan 10.000 TL’lik bir kredinin aylık geri ödemeleri ise minimum 410 TL olarak taksitlendirilebiliyor.

Öte yandan verdiği avantajlı hizmetler ile öne çıkan bankalardan biri olan TEB, başvuru yapan kişilere borç transfer kredisi sağlıyor. Borç transfer kredisinin faiz oranlarını yüzde 1,67’den başlatan TEB, tutara göre değişmek ile birlikte 36 aya varan vade seçenekleri de sunuyor. TEB’ten bu şartlar altında çekilecek 10.000 TL tutarındaki kredi için en uzun vadede aylık taksitler ise sadece 393 TL oluyor.

İlgili Makaleler