Gündem

Akaryakıt Harcaması Yapan Herkese Anında İndirim Yapılacak! Dikkat; Akaryakıt Alımlarını Sadece O Kartla Yapın! O Kart…

Türkiye’nin en büyük problemlerinden biri de günden güne zamlanan akaryakıt fiyatları oluyor. Tüm akaryakıt ürünlerinde devam eden artış ise, benzin ile motorin arasındaki makası kapatırken; LPG’nin de giderek benzin ile motorin arasındaki farkın azalmasına neden oluyor. Bu zamlanmanın yıl sonuna kadar devam etmesi öngörülürken; bu banka, müşterilerinin akaryakıt alışverişlerine indirim vermek için düğmeye basıyor.

Artan zamların yoğunlaştığı sektörler, bankaların da kampanyalarını bu sektörler üzerine yoğunlaştırmasına neden oluyor. Özellikle kredi kartlarını kullanımını artırmak için bilhassa bu sektörü seçen bankalar, 2022 yılının ocak ayından bu yana akaryakıt kampanyalarını arka arkaya sıralıyor. Pek çok benzin istasyonu ile anlaşmaya gitmiş olan ING Bank ise, bu kez Petrol Ofisleri ile bir iş birliğine imza atıyor.

ING Bank Kart İle Akaryakıt Alanlara İndirim Yapılıyor

Yeni bir akaryakıt kampanyası hazırlamış olan ING Bank, akaryakıt ve otogaz alımlarında geçerli olacak 30 TL bonus vermeye hazırlanıyor. Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 150 TL ve üzeri akaryakıt ya da oto gaz harcamasına 30 TL Bonus hediye edecek olan ING Bank, kampanyasının 1 Nisan ile 15 Mayıs 2022 tarihleri arasında geçerli olduğunu hatırlatıyor. Kazanılan bonusları yine akaryakıt alımlarında kullandırtan ING Bank, böylelikle müşterilerinin akaryakıt harcamalarına 30 TL’lik indirim oluşturmuş bulunuyor.

Kampanyaya Katılım Şartı Aranıyor

Gerçekleştirdiği yeni iş birliği ile ilgili detaylı bir bilgilendirme gerçekleştirmiş olan ING Bank, ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart sahiplerini kampanya kapsamına alırken; ING Light Kart ve ING Bonus Business Kart sahiplerini kampanyadan yararlandırmıyor. Kazanılan bonusları 20 Mayıs 2022 tarihine kadar müşterilerinin hesabına aktaran ING Bank, aynı günde yapılan 150 TL ve üzeri harcamaların sadece ilkini kampanya kapsamında değerlendiriyor. Bunun yanı sıra bonus kazanılabilmesi için harcamaların mutlaka Garanti BBVA POS’undan yapılması gerekiyor. Kampanya kapsamına katılım şartı arayan ING Bank, harcama yapmadan önce “POAS” yazıp 2205’e SMS göndererek kampanya katılımlarının gerçekleştireceğini de duyurmuş bulunuyor. Öte yandan taksitli işlemler, bonus kullanımları, sanal POS, sanal kart ve mail order işlemleri kampanyaya dahil edilmiyor.

İlgili Makaleler