Gündem

Alışverişleri Halkbank İle Yapın; Anında Bedavaya Getirin! Şart Yok, Beklemek Yok! Sadece Alışveriş Yapmak Yeterli Oluyor! Üstelik…

Giyimden akaryakıta bayramın yaklaştığı şu günlerde masrafları her geçen gün artan vatandaşların yararlanabileceği pek çok kampanya bulunuyor. Bu kampanyalardan biri ise, kamu bankaların önde gelen temsilcilerinden olan Halkbank’tan geliyor.

Avantajlı hizmetleri ile öne çıkan Halkbank, kendi bünyesinde olan kredi ve banka kartları ile yapılan alışverişlere de sık sık hediyeler dağıtıyor. Hem Ramazan ayının gelmesi hem de bahar aylarında ihtiyaçların artması nedeniyle harekete geçmiş olan Halkbank, bu kez geniş bir sektör anlaşması gerçekleştirmiş bulunuyor.

Halkbank, Bu Bahar Kazandırıyor

Kazandıran kampanyaları dikkat çekmeye devam eden Halkbank, yeni bir kampanyasına da müşterileri ile paylaşmış bulunuyor. Alışveriş yapan müşterilerine özel olarak gerçekleştirdiği bu kampanyası kapsamında Halkbank; 8 Mayıs’a kadar giyim, kozmetik, optik, saat, elektronik, seyahat ve konaklama, oyuncak, kitap ve kırtasiye sektörlerinde yurt içi tüm Banka POS’larında yapılacak her 250 TL ve üzeri harcamaya 15 TL olmak üzere toplamda 120 TL ParafPara hediye ediyor. Bu kampanyası kapsamında müşterilerinin bir sonraki alışverişlerinde 120 TL’ye kadar olan tutarı bedavaya getirmesini sağlayan Halkbank, kampanyasına pek çok aracı ile de katılım sağlamayı mümkün hale getirmiş bulunuyor. Halkbank müşterileri Paraf Mobil üzerinden kampanyaya katılabileceği gibi BAHAR yazıp, 3404 numarasına göndererek de kampanyadan yararlanabiliyor. Her müşterinin bir kez yararlanabileceği bu kampanya kapsamında en fazla 120 TL Paraf Para kazanılabiliyor.

Halkbank, 120 TL ParafPara’yı Anında Yüklüyor

Kampanya kapsamında kazanılan ParafPara yükleme işlemlerini ileri bir tarihe ertelemeyen Halkbank, kampanyadan ParafPara kazanan her müşterisinin hesabına yükleme işlemlerini sistem tarafından hemen gerçekleştiriyor. Gün içerisinde yapılan harcamanın kampanya tutarını yakalaması halinde alışverişlerin yapıldığı işyerinin gün sonu raporu almasının ertesi günü ParafPara’lar hesaba geçmiş oluyor. Bunun yanı sıra kampanya kapsamından Paraf, Parafly, sanal kartlar ve ek kartlar yararlanabiliyorken; Paraf Debit, Business kartlar, ticari kartlar, Parafree ve Halkcardlar kampanya kapsamına alamıyor. Ayrıca Halkbank, Sanal POS’tan yapılan işlemleri kampanya kapsamında sayarken; ParafPara kullanarak yapılan işlemler ile iptal ve iade işlemlerini kampanyaya dahil etmiyor. Öte yandan bu kampanyadan kazanılan ParafPara’ları kullanmak için Halkbanklıların 22 Haziran 2022 gününün 21.59’una kadar vakti bulunuyor.

İlgili Makaleler