Gündem

Sadece O Güne Kadar Geçerli Olacak! İş Bankası, Sadece Emekli Promosyonu Vermiyor; Emekli Promosyonuna Ek Olarak Nakit Ödemeler De Gerçekleştiriyor!

Sadece maaşını taşıyacak olan emekli vatandaşlara özel olarak sunulan banka promosyonlarında bankalar arasındaki rekabet devam ediyor. Yüksek emekli promosyonu ödemeleriyle dikkat çeken bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası ise, emeklilere özel olarak sadece promosyon ödemeleri gerçekleştirmiyor. Nakit olarak gerçekleştirdiği ek promosyon ödemeleriyle de emeklilere kazandırmaya devam ediyor.

Emekli promosyonları için çıtayı oldukça yükseltmiş olan Türkiye İş Bankası, bu kez ek ödemeler ile tüm gözleri üzerine çevirdi. Emekli yakınını belirli tarihler aralığında Türkiye İş Bankası’na getirecek olan herkese ek ödemeler gerçekleştiren Türkiye İş Bankası, kampanyasıyla ile ilgili tüm detayları da açıkladı.

Türkiye İş Bankası’ndan Emekli Promosyonuna Ek 500 TL

Emekli olan müşterilerine yönelik oldukça karlı bir kampanya hazırlamış olan Türkiye İş Bankası, emekli promosyonlarına ek olarak; 1 Nisan ile 30 Haziran 2022 tarihleri arasında Maximum Mobil’den kampanyaya katılarak kişiye özel Referans Kodunu alan ve bu kodu paylaşarak SGK emeklisi yakınlarına referans olan emekli maaş müşterilerine anında TL değerinde MaxiPuan hediye ediyor. Emekli yakın başına 250 Pazarama MaxiPuan hediye eden Türkiye İş Bankası, emekli maaşı alan müşterilerine toplamda 500 TL değerinde Pazarama MaxiPuan kazanma fırsatı sunuyor.

Türkiye İş Bankası’nın Verdiği Referans Kodunu SMS Olarak Göndermek Gerekiyor

Emeklilere özel olarak sunulan 500 TL Pazarama MaxiPuan kampanyasına dair detaylı bir bilgilendirme gerçekleştirmiş olan Türkiye İş Bankası, bu kampanyaya kampanya başlangıç tarihi itibariyle emekli maaşını Türkiye İş Bankası’ndan akan müşterilerini dahil ediyor. Kampanyaya katılacak olan kişinin kodunu alan emekli yakının; REFERANS yazıp bir boşluk bırakarak “Referans Kodunu” ekleyip 4402’ye SMS göndermesi gerekiyor. Kişiye özel referans kodları hazırlamış olan Türkiye İş Bankası, her müşterisini bu kampanyadan 2 kez yararlandırıyor. Yani herkes, en fazla 2 emekli yakınına referans olabiliyor. Her referanstan 250 TL değerinde Pazarama MaxiPuan kazanacak olan emekliler, toplamda 500 TL Pazarama MaxiPuan kazanabiliyor. Emekli olan Türkiye İş Bankalıların kazandığı bu Pazarama MaxiPuan’lar ise; sadece Maximum Mobil’de yer alan Pazarama dijital platformundan yapılan satın alma işlemlerinde kullanılabiliyor.

İlgili Makaleler