Gündem

Bankacılıkta Devrim Niteliğinde Bir Yenilik! Bu Bankaların Verdiği Numaralara SMS Gönderin; Anında 50 Bin TL Hesabınıza Geçsin! Üstelik…

Günden güne nakit ihtiyacı artan vatandaşların ilk çaresi bankalar olurken, vatandaşlara kredi vermek için sürekli olarak yarış halinde olan bankalar da kredi paketlerini daha avantajlı bir şekilde vermek için çalışıyor. Bu bankalar ise, hiçbir evrak istemeden anında kredi veriyor.

Hız günümüzün en önemli ihtiyaçlarından biri olmaya devam ediyor. Nakit ihtiyaçları ne kadar ani ortaya çıkabiliyorsa, vatandaşların kullandığı kredilerin de hızlı olması gerekiyor. Bankaya gitmelerin çoktan tarihe karıştığı günümüzde pek çok sadece evrak için müşterilerini şubelerine davet ederken, bu bankalar bu uygulamayı da rafa kaldırmış bulunuyor.

Hızlı Kredi Dönemi Başlıyor

Elbette herkesin kredi çekmesindeki temel nedenlerden biri de aniden ortaya çıkan tahmin edilemeyen harcamalar oluyor. Bu ani harcamaları gidermek için devreye giren banka kredilerinin pek çoğu ise, onay süreci ve evraklar ile vatandaşların derdine derman olamayabiliyor. Dijitalleşme konusunda önemli adımlar atmış olan Denizbank ve Yapı Kredi Bankası ise, hızlı kredi dönemini başlatıyor. Evrak için şubeye gitmeye gerek bırakmayan Denizbank ve Yapı Kredi Bankası tüm kredi prosedürlerini mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden halledebildiği gibi SMS kanalıyla da hallediyor. SMS ile kredi almak isteyen vatandaşlar, başvurularının hemen ardından parayı hesaplarında gönderiyor.

Denizbank ve Yapı Kredi Bankası SMS Kredileri Çok Seviliyor

Sadece bir SMS ile banka müşterisi olan ya da olmayan herkese kredi sağlayan Denizbank ve Yapı Kredi Bankası, anında nakit ihtiyaçlarını karşılayan bankalar arasında yer alıyor. SMS kredisinin faiz oranlarını Denizbank yüzde 2,47’den başlatırken; Yapı Kredi Bankası, yüzde 3,14’ten başlatıyor. Vade konusunda her iki bankada Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu (BDDK)’na tabi olduğu için aynı vadeyi sunarken; 50 bin TL’nin altındaki krediler için 36 aya varan vade; 50 bin TL’nin üzerindeki krediler için ise 24 aya varan vade seçenekleri sağlıyor. Denizbank’ın SMS ile kredisine başvuru yapmak için “KREDİM”, “TCKN”, “Doğum Tarihi” (GG.AA.YYYY) yazarak 3280’e SMS göndermek gerekiyorken; Yapı Kredi Bankası’ndan SMS ile kredi alabilmek için “Bireysel”, “TCKN”, “Aylık Gelir”, “Doğum tarihi” bilgilerini yazıp 4411’e SMS atmak yeterli oluyor.

 

İlgili Makaleler