Kamu Haberleri

Orman Bakanlığı 5 Bin Personel Alımı Yapmaya Hazırlanıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesine çeşitli kadrolarda personel alımları yapılacak. Bakanlık tarafından yapılacak olan personel alımları hakkında en merak edilen konu ise alımların ne zaman olacağı noktasında. 

Kamu İlanları olarak Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yürüttüğü çalışmalar ve ilanın ne zaman adaylara duyurulacağına ilişkin ayrıntıları sizlerle paylaşıyoruz. 

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımlarına dair tüm detaylar bakanlığın en yetkili ismi tarafından açıklandı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Mart ayında yapmış olduğu açıklamasında bakanlığın 5 bin personel alımı için ilana çıkacağını duyurmuştu. 

Bakan Pakdemirli konuya ilişkin açıklamasında alımların hangi kadrolardan olacağını duyurmuştu. Orman Bakanlığı bünyesine yapılacak alımlar 1.200 Orman Mühendisi, 2.700 Orman Muhafaza Memuru, 800 Memur ve 300 Şoför kadrolarına olacak. 

İlan Bekleniyor

Orman Bakanlığı bünyesinde 4 farklı kadroda yapılacak olan alımlar için ise artık ilan bekleniyor. İlanın Devlet Personel Başkanlığı’nda yayımlanmasını bekleyen adaylar için ise bilgi verilmedi. Ancak Kamu İlanları olarak Orman Bakanlığı alımları için çalışmaların sona yaklaştığını düşünüyoruz. Çalışmaların tamamlanmasının ardından ise ilanın yaz aylarında yayımlanacağını Temmuz döneminin öne çıktığını öngörüyoruz.

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir